Първи трейлър на „Падингтън в Перу“ с Оливия Колман и Антонио Бандерас

Снимка: YouTube

Първи трейлър на „Падингтън в Перу“ с Оливия Колман и Антонио Бандерас

Снимка: YouTube
Сподели

Любимият на всички британски мечок Падингтън, който обича мармалад, се завръща в първия трейлър на филма „Падингтън в Перу“.

Третата част от поредицата – която излиза около седем години след „Падингтън 2“ – ще бъде пусната на 17 януари 2025 г. в САЩ от Sony под лейбъла Columbia Pictures, около два месеца след като излезе в Обединеното кралство на 8 ноември 2024 г. от StudioCanal.

Резюмето гласи:Падингтън се завръща в Перу, за да посети любимата си леля Луси, която сега живее в Дома за пенсионирани мечета. Със семейство Браун начело, следва вълнуващо приключение, когато една мистерия ги вкарва в

неочаквано пътешествие през амазонската дъждовна гора и до планинските върхове на Перу“.

Официалният трейлър беше представен на специално събитие в Лондон, на което се сервираха сандвичи с мармалад, пише Variety. Виждаме Падингтън – озвучен от Бен Уишоу, да се отправя към родната си южноамериканска страна заедно с приемното си лондонско семейство. Там се запознава с няколко нови герои. Сред тях са

Оливия Колман в ролята на монахиня с китара и Антонио Бандерас – преуспяващ капитан на лодка.

Хю Боневил се завръща в ролята на г-н Браун, а г-жа Браун този път се играе от Емили Мортимър, тъй като Сали Хоукинс е решила да напусне франчайза след два филма. Джули Уолтърс отново влиза в обувките на госпожа Бърд, а Имелда Стаунтън отново озвучава леля Луси.

Снимка: Netflix

„Първият филм ни даде малко информация за това откъде е дошъл Падингтън и как е намерил своя дом в Лондон, а във втората история почти губи този дом, но за сметка на това утвърждава своята общност в Лондон и научаваме повече за произхода му и как е бил спасен“, каза режисьорът Дъгъл Уилсън по време на представянето на трейлъра. „Така че има много липсваща информация за това, което се случва преди това, и ние

решихме, че за третия филм би било много подходящо той да се върне в Перу.

Но този път да вземе със себе си лондонските си приятели и семейство, да преживее приключение там и по този начин да попълни някои от липсващите парченца“.

Снимка: The Independent

Първите два филма от трилогията са режисирани от Пол Кинг, който по-късно режисира „Уонка“. Филмите са спечелили повече от 500 милиона долара в световния бокс офис.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас