Излезе първи трейлър на „Дедпул и Върколакът“

Снимка: Marvel

Излезе първи трейлър на „Дедпул и Върколакът“

Снимка: Marvel
Сподели

След близо шест години след края на филмите „Х-Мен“ на Fox и придобиването им от Disney, „Дедпул“ най-накрая се завръща – и пристига във филмовата вселена на Marvel. Първият трейлър на „Дедпул и Върколакът“ беше показан на Супербоул 2024 г. в неделя, 11 февруари.

Завръща се не само героят на Райън Рейнолдс, но и Върколакът на Хю Джакман,

когото феновете видяха да умира

за последен път през 2017 г. във филма „Логан“.

Трейлърът показва как Агенцията за промени във времето – управляващите мултивселената, отвличат Дедпул, докато той празнува рождения си ден, и го вкарват в Киновселена на Марвел. Дедпул нарича себе си „Марвел Исус“. Върколакът не е показан в трейлъра, но се вижда отзад.

Продукцията на „Дедпул 3“ спря за четири месеца заради стачката на SAG-AFTRA, което доведе до преместването ѝ от 3 май на 26 юли.

Снимка: Marvel

Първият „Дедпул“ проследяваше как антигероят търси отмъщение срещу Аякс (Ед Скрейн). Това е човекът, който го е превърнал в мутант и го е обезобразил. Втората част се фокусира върху Дедпул, който организира екипа на X-Force, за да се бори срещу пътуващия във времето войник Кейбъл (Джош Бролин).

Още при излизането си през 2018 г. „Дедпул 2“ счупи рекорди, като спечели 18,6 милиона долара в северноамериканския боксофис. Две години преди това „Дедпул“ постигна подобен успех, дебютирайки на вътрешния пазар със

132,4 млн. долара,

което е рекорд за филм с рейтинг R.

Що се отнася до това, което зрителите могат да очакват от филма догодина, режисьорът Шон Леви написа за Esquire, че в предстоящия филм е включил

сцена, с която отдава почит към франчайза „Междузвездни войни“.

„За една от ключовите сцени във филма казах на екипа си от каскадьори и актьори: „Момчета, това е джедайският момент“. Изтеглих сцената с Вейдър и Люк на телефона си и препрочетох как е заснета, как е блокирана, как е кадрирана, какъв е темпото“, пише Леви. „Запалените фенове на „Междузвездни войни“ ще видят кадър във филма ми „Дедпул“, който е вдъхновен от момент, който видях в киносалона преди десетилетия. Това е вечен спомен. И това е съкровище“.

Трейлъра гледайте ТУК.

Актуално

Избрано за вас