Първи трейлър на втори сезон на “Lord of the Rings: The Rings of Power“

Снимка: Prime Video

Първи трейлър на втори сезон на “Lord of the Rings: The Rings of Power“

Снимка: Prime Video
Сподели

Време е да се върнем в Средната земя. Prime Video пусна първия трейлър за предстоящия втори сезон на “Lord of the Rings: The Rings of Power“. Трейлърът дава обширен поглед към това как кралството се подготвя да се бори с тъмния лорд Саурон, чието повторно появяване беше разказано в първи сезон.

Злото, древно и могъщо, се завърна“, казва принцът на джуджетата Дурин IV (Оуейн Артър) в първите секунди на трейлъра.

Саурон (Чарли Викърс) има нов външен вид –

маскиран е като елф с побеляла коса и елфически уши.

Той се появява рядко в трейлъра, но присъствието му се усеща навсякъде, тъй като Галадриел (Морфид Кларк), Исилдур (Максим Балдри), Арондир (Исмаел Круз Кордова) и Елронд (Робърт Арамайо) се борят, за да защитят Средната земя.

Снимка: Prime Video

Трейлърът впечатлява с огнени битки, оркски армии, гнусни морски създания. Както и с Велик орел, три пръстена на силата и забулена в мрак земя Мордор. Всичко това е на фона на драматичната музика на композитора Bear McCreary.

Непознатият (Даниел Уейман),

чиято самоличност все още не е разкрита,

но се предполага, че е всемогъщият магьосник Гандалф, също е показан за кратко как удря жезъл в земята.

Сезон 2 ще започне със завръщането на хитрия Мрачен господар. Той трябва да възстанови силите си, за да контролира създаването на Пръстените на властта, „които ще му позволят

да подчини всички народи на Средната земя на зловещата си воля“,

според официалния синопсис.

Снимка: Prime Video

Потънали в тъмнина, героите са изправени пред предизвикателството да „намерят своето място в свят, който все повече е на ръба на бедствието“, гласи резюмето. „Докато приятелствата се обтягат, а кралствата започват да се разпадат, силите на доброто ще се борят все по-упорито, за да запазят това, което е най-важно за тях… един друг.“

Сезон 1 дебютира през 2022 г.

и се развива във Втората епоха на Средната земя, „хиляди години преди събитията от книгите „Хобит“ и „Властелинът на пръстените“ на Дж.Р.Р. Толкин“, според Prime Video.

“Lord of the Rings: The Rings of Power“ сезон 2 ще започне да се излъчва по Prime Video на 29 август.

Актуално

Избрано за вас