Ясна е премиерната дата на сезон 4 на „Емили в Париж“

Снимка: hellomagazine.com

Ясна е премиерната дата на сезон 4 на „Емили в Париж“

Снимка: hellomagazine.com
Сподели

Netflix продължава с практиката си да разделя сезоните на най-популярните си сериали на две части. „Емили в Париж“ не прави изключение. Четвъртият сезон на сериала с Лили Колинс също ще бъде разделен, а

зрителите ще трябва да почакат няколко седмици,

за да разберат какво се случва на финала.

Първите пет епизода ще бъдат готови за гледане на 15 август в стрийминг платформата. Следващата порция от още пет серии обаче ще се появи едва на 12 септември.

Сезон 4 идва с

повече от година и половина закъснение

 след края на последните любовни и професионални „приключения“ на младата американка във френската столица.

Стачката на сценаристите през 2023 г. допринесе за допълнителното забавяне на плановете за подновяване на популярния сериал. Актьорите се появиха в промоционален клип в социалните мрежи на Netflix, в който описват новата история на Емили като „хаотична“, „сложна“ и „напълно луда“.

Една от вероятните причини за тези коментари са обърканите сюжетни нишки, с които завърши последният сезон на поредицата. Емили се озова в любовен триъгълник с красивия французин Габриел и британския ѝ приятел Алфи. Връзката се оказа още по-заплетена заради новината, че Габриел ще става баща.

Със сигурност се знае, че част от действието ще се развива далеч от Париж – във Вечния град Рим, припомня „Булевард България“. Лили Колинс вече снима заедно с 33-годишния италиански актьор Еудженио Франческини.

Новият сезон ще покаже и как приятелката на Емили – Минди, се подготвя за участие в музикалния конкурс „Евровизия“ заедно със своята група.

А на сцената ще излезе и още една неочаквана „звезда“ – съпругата на френския президент Еманюел Макрон – Брижит, която е сред истинските почитатели на сериала.

Актуално

Избрано за вас