Рийз Уидърспуун търси тийнейджъркa за „Професия блондинка“

Снимка: Tracy Bennett/MGM Pictures/Getty Images

Рийз Уидърспуун търси тийнейджъркa за „Професия блондинка“

Снимка: Tracy Bennett/MGM Pictures/Getty Images
Сподели

Време е Рийз Уидърспуун и екипът, който стои зад  „Професия блондинка“, да открият своята млада Ел Уудс. Самата актриса обяви във видеоклип, публикуван в Instagram, че търсенето главен персонаж в гимназиална възраст за предстоящия сериал на Prime Video „Elle“ е в ход.

„Започваме процеса на кастинг и го правим открит“, казва Уидърспуун във видеото. „Това ще бъде наистина забавно!“

Тя призовава последователите си да ѝ изпратят своите кандидатури. Актрисата изтъква, че е „толкова развълнувана да види всичките страхотни варианти на любимата на всички вегетарианка от зодия Близнаци“.

Уидърспуун обяви предисторията на сериала, когато се появи на предварителната презентация на Prime Video през май, предаде CNN. Тогава тя  заяви, че преди Уудс да стане възпитаничка на Харвардския университет, тя е била просто „обикновено момиче от гимназията през 90-те години“.

Сериалът ще проследи живота на тийнейджърката. Той ще ни разкрие кои са „житейските преживявания, които са я оформили в емблематичната млада жена, която познаваме от първия филм „Професия блондинка“, гласи официалният синопсис.

Премиерата на филма се състоя през 2001 г. и се превърна в култова класика. Селма Блеър, Матю Дейвис, Люк Уилсън, Дженифър Кулидж, Виктор Гарбър, Али Лартър и Холанд Тейлър допълват звездния актьорски състав. През 2003 г. излиза продължение, а според информацията Минди Калинг е съавтор на третата част.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас