Режисьорите на „Всичко навсякъде наведнъж“ обявиха следващия си филм

Снимка: Reuters

Режисьорите на „Всичко навсякъде наведнъж“ обявиха следващия си филм

Снимка: Reuters
Сподели

Носителите на „Оскар“ Даниел Кван и Даниел Шайнерт, ще дебютират с филмовото продължение на „Всичко навсякъде наведнъж“ през 2026 г.

Universal Pictures наскоро подписаха ексклузивен договор с режисьорите. Сега добавиха в календара си дата за премиера на „неозаглавения филм, режисиран от Даниелс  – 12 юни 2026 г.

За филма няма никаква информация –

нито заглавие, нито жанр, нито звезди.

Режисьорското дуо на фантастично-приключенската комедия „Всичко навсякъде наведнъж“ беше подкрепено от компанията A24, специализирана във филмови и телевизионни продукции. Така стана първият независим филм след пандемията, който

спечели 100 милиона долара в световния боксофис.

Във филма Мишел Йео е в ролята на бореща се с проблеми собственичка на пералня. Докато е проверявана от данъчните служби, тя открива, че трябва да се свърже с паралелни версии на себе си, за да предотврати катаклизъм. Филмът печели седем „Оскара“, включително за най-добър филм.

Снимка: A24

Макар че „Всичко навсякъде наведнъж“ ги катапултира към мейнстрийма, Даниелс са създали творчество, което обхваща музика, телевизия и филми. За първи път те станаха известни с режисурата на популярния музикален клип към песента „Turn Down for What“ на Лил Джон. А по-късно спечелиха

наградата за най-добра режисура

на филмовия фестивал „Сънданс“ през 2016 г. за филма „Swiss Army Man“ с участието на Пол Дано и Даниел Радклиф.

Когато сключиха договора си с Universal, шефът на студиото Дона Лангли похвали дуото като творци, които са „развили изкуството си с ясно изразена визия и уникален глас, който е неповторим“.

Снимка: PA

„Филмите им са забележително театрални. И само с два оригинални проекта зад гърба си те едва са надраскали повърхността на това, на което са способни като режисьори“, каза Лангли през 2022 г. „Благодарни сме, че избраха да продължат пътуването си с нас“.

Актуално

Избрано за вас