Скарлет Йохансон с главна роля в новия филм от поредицата „Джурасик свят“

Снимка: Getty images

Скарлет Йохансон с главна роля в новия филм от поредицата „Джурасик свят“

Снимка: Getty images
Сподели

Актьорът Джеф Голдблум приветства Скарлет Йохансон  официално в семейството на „Джурасик“. Тя ще бъде в главната роля в новия филм „Джурасик свят“. За това тя разказа в сутрешното предаване на NBC, където представи романтичната си комедия Fly Me to the Moon“. 

Голдблум изпълнява ролята на д-р Йън Малкълм в оригиналния филм „Джурасик парк“ на Стивън Спилбърг през 1993 г. и се превъплъщава в образа на героя в още три от продълженията, включително „Джурасик свят – Доминион“ от 2022 г.

„Д-р Йохансон, това е Джеф Голдблум. Искам да ви кажа следното. Скарлет ще намери начин“, казва той, като се позовава на емблематичната за франчайза реплика „животът намира начин“.

„Не се оставяй да те изядат, освен ако не искаш. Обичам те“,

обръща се шеговито той към Йохансон. Преди това двамата актьори се снимаха заедно във филма на Уес Андерсън „Астероиден град“. Очаква се Голдблум да не участва в новия филм „Джурасик свят“, който се режисира от Гарет Едуардс по сценарий на Дейвид Кьоп. Сценаристът се завръща към франчайза за динозаврите след успеха на „Джурасик парк“ (1993) и „Изгубеният свят: Джурасик парк“ (1997 г.). 

Новият филм „Джурасик свят“ е изцяло нова история, която е отделна от първата трилогия „Джурасик свят“, в която участваха Крис Прат и Брайс Далас Хауърд. И трите филма „Джурасик свят“ събраха по над 1 милиард долара в световния боксофис.

Йохансон е в главната роля в новата лента заедно с Джонатан Бейли, Мануел Гарсия-Рулфо, Махершала Али, Рупърт Френд, Луна Блейз и Дейвид Яконо. Филмът е в процес на производство в Тайланд.

Снимка: Getty images

Миналия месец Йохансон заяви пред ComicBook.com, че „сценарият е толкова невероятен“.

„Аз съм огромен фен на „Джурасик парк“, казва Йохансон. „Това е един от първите филми, които си спомням, че съм гледала в кината. Спомням си го толкова ярко. Беше нещо, което промени живота ми и взриви съзнанието ми.

Не мога да изразя колко съм развълнувана.“

Опитвам се да вляза в този франчайз по всякакъв възможен начин повече от 10 години. Казвах си: Ще умра през първите пет минути! Мога да бъда изядена от каквото и да било!“, допълва тя.

Новият филм „Джурасик свят“ ще излезе на екран на 2 юли 2025 г.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас