Семейство и приятели подкрепиха Брадли Купър на премиерата на „Маестро“

Снимка: JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

Семейство и приятели подкрепиха Брадли Купър на премиерата на „Маестро“

Снимка: JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK
Сподели

Номинираният за „Оскар“ Брадли Купър мина по червения килим за премиерата на новия си филм „Маестро“. Той представя биографичната история на големия композитор Ленард Бърнстайн.

На бляскавото събитие го придружаваха 6-годишната му дъщеря Леа, колеги и приятели.

Един от артистите, пристигнали на място, за да подкрепят Купър, беше Лейди Гага. Това е първата поява на актьора и неговия екранен партньор от „Роди се звезда“. Филмът заслужи

8 номинации за „Оскар“

и спечели наградата за най-добра песен с „Shallow“. Филмът от 2018 г. се оказа първата стъпка на Лейди Гага към разгръщане на потенциала ѝ в киното – първо в главната роля в „House of Gucci“ на Ридли Скот, а после и в образа на Харли Куин в продължението на „Жокера“ с Хоакин Финикс, чиято премиера се очаква през 2024 г.

Повторната публична среща на певицата и  Брадли Купър вдъхнови спекулативни теории. Според някои е възможно двамата да обмислят нов филмов проект.

Междувременно всички очакват с нетърпение „Маестро“, който е сред фаворитите за най-важните филмови награди, пише „Булевард България“.

Продукцията вече получи 4 номинации за „Златен глобус“ – за най-добър филм, най-добра режисура (за Брадли Купър), най-добър актьор в главна роля (отново на негово име) и за най-добра актриса (Кери Мълиган).

„Маестро“ ще може да бъде гледан от 20 декември по Netflix.

Актуално