Спасете се от скучните филми със стрийминг платформата 7Arts

Снимка: unsplash

Спасете се от скучните филми със стрийминг платформата 7Arts

Снимка: unsplash
Сподели

Блудкавите истории, плоските сюжети и продукциите, правени на конвейр в Холивуд отдавна заливат световния кинопазар, занижавайки стандартите на зрителите. Решение обаче има! Освен САЩ, страните в Европа също имат традиции в правенето на кино. В единствената по рода си стрийминг платформа за изкуство 7Arts може да намерите нови интересни заглавия на филми от цял свят, които да разнообразят дните ви и еднообразието на телевизионната програма.

Френски комедии, италиански исторически филми или завладяващи романтични истории – представяме ви малка част от лентите, които не бива да пропускате!

 

Снимка: filmitalia

„Тичам към теб“

Държава: Италия
Режисьор: Рикардо Милани
Участват: Пиерфранческо Фавино, Мириам Леоне, Пилар Фолиати, Микеле Плачидо

Тази италианска комедия ще се опита да отговори на въпроса на какво е готов човек, за да накара някого да се влюби? Джани е майстор на съблазняването и решава на всяка цена да завладее сърцето на Алесия. Намерението му е да седне в инвалидна количка, за да я накара да излезе с него от съжаление. Но когато среща Киара, която е в инвалидна количка, но въпреки това обича тениса и живота си, всичко за него се променя.

Забавлявайте се с „Тичам към теб“ ТУК

 

Снимка: filmitalia

„Аз, Леонардо“

Режисьор: Хесус Гарсес Ламберт
Държава: Италия
Участват: Лука Аргентеро, Анжела Фонтана, Масимо де Лоренцо, Мириам Мосети, Сара Мосети, Марсело Оливиери

Филмът „Аз, Леонардо“ е завладяващо пътешествие в историята и времето, разкриващо мистериите зад най-големия гений, който светът някога е познавал. Леонардо да Винчи остава пример за неограничената сила на ума и възможностите на човешкия дух. Той е не само майсторски художник, но и изящен скулптор, иновативен архитект, визионерен учен, проницателен философ и още много. А продукцията представя уникален поглед върху неговия живот, заобикаляйки обичайните стереотипи, които често го описват.

Гледайте „Аз, Леонардо“ ТУК

 

Снимка: rotten tomatoes

„Агент Лъв“

Режисьор: Людовик Колбо-Джъстин
Държава: Франция
Участват: Дани Бун, Филипе Кейтърин, Карол Брана, Офелия Колб, Ан Сера, Софи Вербек

Психиатър се запознава със свой пациент, който твърди, че е таен международен шпионин с прякор „Агент Лъв“. Един ден отвличат годеницата на доктора пред очите му и изведнъж той се нуждае от някого, който да му помогне да я намери. За предпочитане агент, който не е хоспитализиран в лудница, но отчаяните времена изискват отчаяни мерки.

Пред какви забавни приключения се изправят главните герои в тази екшън-комедия разберете ТУК

 

Снимка: cinefish

„Любов от разстояние“

Режисьор: Нанет Бърстийн
Държава: САЩ
Участват:  Дрю Баримор, Джун Даян Рафаел, Джъстин Лонг, Рон Ливингстън, Кристина Апългейт и др.

В „Любов от разстояние“ героите на Дрю Баримор и Джъстин Лонг се впускат в онлайн авантюра, водени от своите кариерни амбиции, които ги отвеждат в два различни града. Целувките и прегръдките между тях се изпращат единствено посредством уеб камера – изразяване на чувства, което много от приятелите им не разбират.

Ще просъществува ли техният презокеански романс, или любовта им ще се превърне в плячка за хищниците, които са ги наобиколили? 

Гледайте в стрийминг платформата 7Arts ТУК

 

Снимка: You Tube

„Цигуларката“

Режисьор: Пааво Вестерберг
Държава: Финландия
Участват: Ким Бодния, Самули Еделман, Матлена Кууснеми, Олаф Усивитра и др.
Романтичната драма „Цигуларката“ е любовна история за амбицията, музиката, страстта и постигането на мечтите.

Сюжетът разказва историята на известната цигуларка Карин, трябва да сложи край на звездната си кариера след автомобилна катастрофа, при която наранява ръката си и губи способността си да свири на цигулка. Тя започва да преподава, но неочаквано се влюбва в един от учениците си, също толкова амбициозен като нея. Двамата се изправят пред предизвикателства, породени от страстта и стремежите им.

Гледайте „Цигуларката“ ТУК

Тези и още много други заглавия на български, европейски и световни кинопродукции можете да намерите в стрийминг платформата 7Arts. Както и разнообразие от театралната сцена, стендъпа, балета, опeрата, късометражното кино.

Актуално