„Спасители на плажа“ се завръщат в нов сериал

Снимка: FREMANTLEMEDIA NORTH AMERICA

„Спасители на плажа“ се завръщат в нов сериал

Снимка: FREMANTLEMEDIA NORTH AMERICA
Сподели

„Спасители на плажа“ ще се завърне под формата на сериал, съобщава „Гардиън“. Популярната поредица от края на 80-те и началото на 90-те години е

един от най-гледаните сериали в телевизионната история

със своите 11 сезона. В новите епизоди сюжетът отново ще се завърти около група спасители от Лос Анджелис и техните премеждия в личния живот и в професията.

„Дръзките спасителни операции в океана, девствените плажове и иконичните червени бански костюми се завръщат заедно с ново поколение спасители, които ще навигират сложните си и объркани лични животи. Този

нов сериал, наситен с екшън,

ще покаже, че човек има семейство, в което е роден, и семейство, което открива по пътя си напред”, се казва в синопсиса.

Негов шоурънър е Лара Олсън („90210” и “Spinning Out”). Продуцентският екип от оригинала ще работи и по новата версия.

„Спасители на плажа“ с участието на Дейвид Хаселхоф и Памела Андерсън се излъчва от 1989-а до 1999 г. Той продължава под заглавието „Спасители на плажа: Хавай“ до 2001 г. На върха на славата си всеки епизод привлича средно по милиард зрители пред екраните, сочи статистиката.

През 2017 г. бе направен опит франчайзът да се пренесе на големия екран с филм с участието на Зак Ефрон и Дуейн Джонсън – Скалата, но продукцията беше покосена от критиката.

Актуално

Избрано за вас