Памела Андерсън продава тоалетите си от 90-те

Фото кредит: MIKE COPPOLA/GETTY

Памела Андерсън продава тоалетите си от 90-те

Фото кредит: MIKE COPPOLA/GETTY
Сподели

Памела Андерсън планира да продаде някои от най-емблематичните си тоалети от 90-те.

В ексклузивно изявление, актрисата разкрива, че иска да „освободи място“ за „новия си живот“, като продаде колекцията си от дрехи. На въпроса дали това включва неща като прочутия ѝ червен бански костюм от „Спасители на плажа“, звездата отговаря: „Всичко!“

„Не обичам да прахосвам. По-добре да прочистя съзнанието си, да разчистя гардероба си. Да направя място за този нов живот. Нямам търпение да видя как другите ще се радват на тези дрехи“, казва 56-годишната Андерсън.

Тя споделя още, че стилът ѝ

несъмнено се е променил през годините

и че спомените са създадени, за да се споделят с другите.

И макар да няма определена дата, на която Андерсън ще започне да продава архивите си, тя ще споделени всички налични дрехи на уебсайта си, когато дойде време за голямата разпродажба, пише People.

Фото кредит: JAMES DEVANEY/WIREIMAGE

През годините Андерсън е имал редица емблематични визии. Тя е работила в екип с марки като „Vivienne Westwood“, „Marc Jacobs“ и „Hugo Boss“. По по-рано тази година дори дефилира на модното шоу на Boss за пролет/лято 2023 в Маями.

Миналия месец Андерсън разказа пред Elle за своите запомнящи се визии от 90-те години на миналия век и описа модата си през десетилетието като „дива и необуздана“.

Новината за продажбата на модния архив на Андерсън идва на фона на появата ѝ на Седмицата на модата в Ню Йорк в сряда. Актрисата присъства на събитието „Pandora Celebrates Lab-Grown Diamonds with a New Diamond District“ на NYFW.

Наскоро тя се снима в новата кампания на марката в подкрепа на трите нови колекции с лабораторно отгледани диаманти – Pandora Nova, Pandora Era и Pandora Talisman.

На събитието към Андерсън се присъединиха и синовете ѝ, които тя има с бившия си съпруг Томи Лий.

Актуално

Избрано за вас