Сидни Суини и Глен Пауъл разиграват фалшив романс в „Обичам да те мразя“

Снимка: Dia Dipasupil / Getty Images

Сидни Суини и Глен Пауъл разиграват фалшив романс в „Обичам да те мразя“

Снимка: Dia Dipasupil / Getty Images
Сподели

Любовта си има собствен сценарий и той е по-секси от всякога! Този януари режисьорът на „Лесна, а?“ и „По приятелски“ Уил Глук ни кани на романтично и хаотично пътуване до Сидни с новия си скандален филм „Обичам да те мразя“. Продукцията гарантира добро настроение и любовна история, която е почти толкова непредсказуема, колкото и забавна.

В остроумната комедия „Обичам да те мразя“ виждаме

номинираната два пъти за награда „Еми“ Сидни Суини

(„Еуфория), която се превърна в един от най-търсените таланти на своето поколение. Тя плени световната аудитория с многобройните си популярни и признати от критиката роли. Героинята ѝ в романтичната комедия Беа  и Бен (в ролята Глен Пауъл) изглеждат като перфектната двойка.

След невероятна първа среща се случва нещо, което превръща пламенното им привличане в лед, докато двамата не се срещат отново неочаквано на сватба в Австралия. Те правят това, което всеки зрял възрастен би направил в подобна ситуация – решават да се престорят на двойка. Следва лудо приключение, изпълнено с комични ситуации и емоционални моменти, докато двамата се опитват да

навигират фалшивия си романс

на фона на сватбени тържества и красиви пейзажи.

Трейлърът на филма предлага поглед към шеметното и разведряващо пътешествие, което ни очаква. Видеото се откроява с характерния за режисьора стил и ни запознава не само с Беа и Бен, чиято екранна химия е направо опияняваща, но и с още куп харизматични герои, чиито остроумни закачки улавят чаровната им същност. Грабващата история, изпълнена с много смях и  непредвидими последици, определено превръща продукцията в най-новото и освежаващо допълнение към жанра на романтичната комедия.

Сценаристи на „Обичам да те мразя“ са Уил Глук и Илана Уолперт. Продуценти са Уил Глук, Джо Рот и Джеф Киршенбаум. Освен Сидни Суини и Глен Пауъл, звездният актьорски състав включва Александра Шип, ГаТа, Хадли Робинсън, Мишел Хърд, Дърмът Мълроуни, Дарън Барнет, Брайън Браун и Рейчъл Грифитс.

Време е за шоу с „Обичам да те мразя“ от 12 януари само в кината.

Актуално

Избрано за вас