Внезапно почина продуцентът на „Еуфория“ и “The Idol“

Фото кредит: Getty Images

Внезапно почина продуцентът на „Еуфория“ и “The Idol“

Фото кредит: Getty Images
Сподели

На 44-годишна възраст продуцентът на хитовите сериали Еуфория и “The Idol“ Кевин Тюрен е починал внезапно този уикенд. Това съобщи Hollywood Reporter. Подробности около смъртта му все още не са обявени.

Заедно с популярния режисьор и сценарист Сам Левинсън, Тюрен основава компанията Little Lamb Productions, която продуцира номинирания 25 пъти за награди „Еми“ сериал „Еуфория“.

Поредицата, която представя живота на тийнейджърите и битката им с пристрастяването към наркотичните вещества, се превърна в сензанция в социалните мрежи.

До момента сериалът с участието на любимката на публиката и на критиката Зендая има два сезона. Очаква се снимките по третия сезон на „Еуфория“ с изпълнителен продуцент Тюрен да започнат през декември след края на стачката на сценаристите и актьорите в Холивуд.

Успешното дуо Левинсън-Тюрен продуцира заедно с The Weeknd и сериала “The Idol“ на HBO.

„Въпреки многото си постижения в Холивуд, най-голямата страст на Кевин бяха семейството и приятелите му.

Той се гордееше с децата си.

Двамата със съпругата му Евелина бяха твърдо решени децата им да израснат с ценности и гарантираха, че те ще променят света по значителен начин“, заяви Джей Пенске. Той е главен изпълнителен директор на компанията майка на Deadline и близък приятел на Тюрен.

Продуцентът е роден в Ню Йорк през 1979 г. Учи в Колумбийския университет, където се дипломира със специалност „Английски език и критически филмови изследвания“. След това се мести в Лос Анджелис, където прави първите си големи професионални стъпки.

Фото кредит: Getty Images

Актуално

Избрано за вас