Тимъти Шаламе се превъплъщава в Боб Дилън в нов биографичен филм

Снимка: Shutterstock

Тимъти Шаламе се превъплъщава в Боб Дилън в нов биографичен филм

Снимка: Shutterstock
Сподели

В момента тече продукцията на A Complete Unknown – предстоящия филм за Боб Дилън.  Продукцията е режисирана от Джеймс Манголд, а Тимъти Шаламе е в ролята на емблематичния американски музикант.

В интернет се появиха снимки от снимачната площадка в Ню Йорк, които предлагат първи поглед към 28-годишния актьор в ролята.

A Complete Unknown ще проследи

появата на Дилън на нюйоркската фолк сцена

през 60-те години на миналия век, след като певецът и автор на песни се премества от Минесота в Ню Йорк.

Снимка: SteveSands

В първите кадри от снимачната площадка Шаламе носи стар шал, ръкавици и дебело яке. Изглежда като снежен ден в Ню Йорк за младия Боб Дилън. Разбира се, той носи със себе си и китара.

Съобщава се, че актьорският състав на A Complete Unknown включва още Ел Фанинг като Силви Русо, Моника Барбаро като Джоан Баез, Ник Оферман като Алън Ломакс и Бойд Холбрук като Джони Кеш. Едуард Нортън влиза в ролята на Пийт Сийгър, след като забавяне на продукцията доведе до отпадането на Бенедикт Къмбърбач.

„Най-добрите филми по действителен случай никога не са от люлката до гроба, а са за един много специфичен момент“, каза Манголд миналата година за филма в подкаста Happy Sad Confused.

Снимка: Shutterstock

„Това е нещо като ансамблова творба за този момент във времето, началото на 60-те години в Ню Йорк. Това

17-годишно момче с 16 долара в джобовете си

пътува на автостоп до Ню Йорк, за да се срещне с Уди Гътри, който е в болница и умира от нервно заболяване. Той изпява на Уди песента, която е написал за него, и се сприятелява с Пийт Сийгър, който е като син на Уди. По-късно Пийт му урежда концерти в местни клубове и там се запознава с Джоан Бейз и всички други хора, които са част от този свят“.

Searchlight Pictures все още не са определила дата за премиерата на биографичния филм A Complete Unknown.

Актуално

Избрано за вас