Том Ханкс се подмладява с десетилетия за нов филм

Снимка: Getty Images

Том Ханкс се подмладява с десетилетия за нов филм

Снимка: Getty Images
Сподели

Том Ханкс и Робин Райт ще бъдат подмладени с десетилетия за филма „Here“ („Тук“), става ясно от първите кадри за продукцията. Проектът ги събира отново с режисьора на „Форест Гъмп“ Робърт Земекис.

Сюжетът на „Тук“, написан от Земекис и Ерик Рот, негов колега от „Форест Гъмп“, е базиран на едноименния графичен роман на Ричард Макгуайър от 2014 г.

Действието се развива в продължение на 100 години,

а мястото на разказа не се променя нито веднъж. В продължение на 104 минути, колкото трае „Тук“, камерата нито веднъж не напуска пределите на една къща и проследява историите на хората, избрали да създадат дом там.

„Всичко наоколо се променя с изключение на перспективата – казва пред „Венити Феър“ Земекис.Никога преди не е правено подобно нещо. Има подобни сцени в ранните неми филми, преди да бъде изобретен езикът на монтажа. Като изключим това, рисково начинание е“.

Централната двойка се играе от Ханкс и Райт, пише „Площад Славейков“. Той е Ричард, представител на т. нар. „бумър“ поколение, родено след края на Втората световна война. Райт е Маргарет – тийнейджърка, когато между двамата пламва искра, а по-късно негова съпруга. С комбинация от грим и компютърна технология Ханкс преминава няколко трансформации и зрителите ще го видят като младеж и като 80-годишен старец, пише „Варайъти“.

Актуално

Избрано за вас