Зендая и нестандартните ѝ токчета, за които всички говорят

Снимка: Getty Images

Зендая и нестандартните ѝ токчета, за които всички говорят

Снимка: Getty Images
Сподели

27-годишната Зендая и стилистът ѝ винаги имат с какво да развълнуват модните фенове. По случай прес турнето на най-новия филм на Лука Гуаданино „Претендентите“ Зендея и Лоу Роуч използват момента да усъвършенстват уменията си по т.нар. method dressing:

всичките ѝ тоалети да са съобразени с тематиката на филма.

Веднъж вече Зендая зашемети феновете, като пристигна на премиерата на „Дюн: Част 2“ в костюм напомнящ робот от архива на Mugler.

Снимка: Getty Images

Последните ѝ кадри от Рим не са изключение. Звездата е облечена в къса рокля на Loewe с дълбоко V-образно деколте и плисирана мини пола в типичната за корта стилистика. Но истинската звезда са

сюрреалистичните ѝ обувки.

Изработени по поръчка от Джонатън Андерсън от Loewe, те са бели и заострени, с тънки токчета, всяко от които минава през тенис топка.

Снимка: Getty Images

Става дума за истински хит – дръзките обувки бяха перфектното причудливо допълнение към визията.

Това не е първият път, в който Loewe предлага обувки със забавен детайл. Някои от предишните им модели включват

лак за нокти, сапун, четки за грим,

рози и дори счупени яйца.

Тенис щрихът обаче беше идеален за Зендая. Все още се надявамe на червения килим тя да носи нещо с формата на тенис ракета – било то чанта или обеци. Вярно, тя се появи с рокля на Loewe с ракета, но сега, когато 3-D модата е на дневен ред,  може да се очаква нещо още по-впечатляващо. Ако някой може да го направи, това е тя.

Снимка: Getty Images

В „Претендентите“ Зендая играе Таши, бивша шампионка по тенис, която става треньорка на съпруга си. След това двамата се оказват в любовен триъгълник с бившия ѝ, друг шампион по тенис. Майк Файст и звездата от „Короната“ Джош О’Конър играят мъжете в живота ѝ.

Актуално

Избрано за вас