Селена Гомес за „Магьосниците отвъд Уейвърли плейс“: Върнах се у дома

Снимка: Disney

Селена Гомес за „Магьосниците отвъд Уейвърли плейс“: Върнах се у дома

Снимка: Disney
Сподели

Изминаха повече от 12 години, откакто „Магьосниците от Уейвърли Плейс“ приключи през 2012 г. след четири сезона. Докато гледах трейлъра на продължението на сериала, се почувствах сякаш не са минали и две години.

„Чувствах се така, сякаш отново съм си у дома“,

каза Селена Гомес на премиерата на сезон 4 на „Убийства в сградата“ в Холивуд.

„Толкова съм щастлива, че успях да върна този подарък от детството и да го предам на новите малчугани там“. Когато оригиналният сериал приключи, Гомес никога не е мислела, че ще играе отново Алекс Русо. Сега обаче тя се надява, че спинофът ще бъде с продължителност от няколко сезона. „Не знаем, но ако хората го харесат, ще видим“, каза тя.

Хенри също очаква с нетърпение възможността за още сезони: „Това е толкова благоприятна вселена. Можеш да направиш толкова много.“ Актьорът използва оригиналната си пръчка в спинофа. Когато сериалът приключи през 2012 г., продуцентите подариха на актьорите пръчките в стъклени рамки. „Бях си казал, че ще я извадя отново“, разказва Хенри.

Дейвид Хенри, който се превъплъщава в ролята на брата на Алекс – Джъстин, споделя: „Със Селена и съпругата ми прекарахме толкова много време заедно през годините, пиейки вино и говорейки за това къде ще бъдат героите, че в един момент се погледнахме един друг и казахме:

“Мисля, че имаме шоу. Мисля, че трябва да отидем да поговорим с Дисни за това.

И го направихме. Отне ни години на разработка, за да стигнем тук. Това е плод на любов“, продължава той. Това е шоу, което означава много за хората“.

Гомес обяви спинофа по време на предварителната презентация на Дисни за 2024 г. през май. По същото време бяха публикувани снимки от сериала, показващи порасналите версии на Алекс и Джъстин заедно с новите членове на семейство Русо.

Беше лудост“, казва Хенри за повторната работа с Гомес. „Не беше изречено, но бяхме зад вратата и чухме: „Екшън“, погледнахме се един друг и си казахме: Това е лудост“. Сякаш не беше минавал и ден, а всъщност са цели 12 години“.

Снимка: Disney

„Магьосниците отвъд Уейвърли Плейс“ проследява историята на вече порасналия Джъстин, който е избрал да води нормален живот със семейството си – Джейда (Мими Джанопулос), Роман (Алкайо Тиле) и Майло (Макс Матенко). Когато Алекс довежда Били (Джанис Лийн Браун) в дома му, за да търси помощ, Джъстин се съгласява да стане наставник на обучаващия се магьосник. Той същевременно „жонглира“ с ежедневните си задължения и пази бъдещето на магьосническия свят.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас