Teaтър в залата или вкъщи? Със 7Arts.bg и Дом на киното – вие избирате

Снимка: 7Arts

Teaтър в залата или вкъщи? Със 7Arts.bg и Дом на киното – вие избирате

Снимка: 7Arts
Сподели

В ежедневието си често биваме изправени пред така трудния избор – да се сгушим на дивана вкъщи или да споделим пуканките си с любим човек в киното. На помощ в разрешаването на тази така сложна житейска дилема идват стрийминг платформата 7Arts.bg и Дом на киното. Заедно те доказват, че „има ли желание, има и начин”. Да, правилно разбрахте – през февруари можете да гледате невероятните пиеси на Уилям Шекспир „Укротяване на опърничавата” и „Веселите Уиндзорки”, както в киното, така и от уюта на собствения си дом. Изборът е ваш, а забавлението  – гарантирано.

Снимка: Royal Shakespeare Company / 7Arts.bg
„Укротяване на опърничавата”
7Arts.bg и Royal Shakespeare Company представят за първи път в България популярната комедия на Шекспир. Пиесата ни среща с Баптиста Минола, който иска да задоми сина си Катрин възможно най-перспективно.  Решението му отприщва експлозивна битка между половете в тази заредена с енергия любовна история. Джъстин Одибърт предлага един нов и по-различен поглед върху строгата социална структура. Този интересен негов подход допълва постановката и придава допълнителна актуалност на вечната тема за взаимоотношенията между мъже и жени.

Прожекцията ще се състои на 5 февруари в Дом на киното. Билети можете да откриете ТУК

Снимка: Royal Shakespeare Company / 7Arts.bg
„Веселите Уиндзорки”

Свети Валентин е зад ъгъла и вероятно вече умувате какво да подарите на своята половинка. Е, 7Arts и Дом на киното предлагат идеалното решение….

подарете им билет до необятния свят на Шекспир.

Не! Не говорим за драматичната класика „Ромео и Жулиета“, а за все още непознатата за българската публика комедийна пиеса на драматурга – „Веселите Уиндзорки“. Действието в постановката, поставена от Royal Shakespeare Company, се развива в провинциалното градче Уиндзор – дом на семейства от благородно потекло и „сцена” за разюзданите страсти на сър Фалстаф. Бивайки приет благосклонно в градчето, той постепенно злоупотребява с търпението на на съгражданите си. Две уиндзорски съпруги решават да му се опълчат. Хаотичната ситуация бързо прераства в конфликт.

Билети можете да откриете ТУК

Сътрудничеството между 7Arts.bg и Дом на киното ще продължи и през март, когато Ви очакват очаква селекция от завладяващи кино и театрални продукции.

Актуално

Избрано за вас