Warner Bros. даде „зелена светлина“ за втора част на „Барби“

Снимка: Warner Bros.

Warner Bros. даде „зелена светлина“ за втора част на „Барби“

Снимка: Warner Bros.
Сподели

Ръководителката на „Уорнър брос“ Пам Абди заяви, че филмовото студио „с удоволствие“ би направило „Барби 2“, след като продукцията на режисьорката Грета Гъруиг „запали публиката по целия свят“, предаде Би Би Си.

Филмът спечели

1,4 млрд. щатски долара в световния боксофис,

което го превърна в касовия хит за 2023 г.

Абди, съпредседател и главен изпълнителен директор на „Уорнър брос моушън пикчър груп“, отбеляза, че „Барби“ подобри толкова много рекорди“.

Тя добави, че двете страни „винаги са говорили“ за продължение, но в крайна сметка решението ще бъде на Грета Гъруиг. По-рано тази седмица режисьорката каза, че е отворена за идеята, припомня Би Би Си.

В навечерието на церемонията за връчването на наградите „Оскар“ Абди не пропусна да отбележи, че я боли, че Марго Роби не успя да получи номинация за най-добра актриса, а Гъруиг – за най-добър режисьор. Тя е „визионер“ и „един от най-добрите режисьори, работещи днес“, е мнението на шефката на „Уорнър брос“, пише БТА.

Райън Гослинг е благодарен за номинацията си за „Оскар“, но се присъедини към множеството хора, които поставят под съмнение пропускането на колежката му Марго Роби и режисьорката Грета Гъруиг в съответните категории.

„Няма Кен без Барби

и няма филм за Барби без Грета Гъруиг и Марго Роби – двете личности, които са най-отговорни за този забележителен и световноизвестен филм.

Никой от участниците във филма не би получил признание без техния талант, хъс и гениалност. Ако кажа, че съм разочарован, че те не са номинирани в съответните категории, това би било недостатъчно“, написа той.

Актуално

Избрано за вас