Галерия изложи снимката от ареста на Джъстин Тимбърлейк

Снимка: Sag Harbor Police Department

Галерия изложи снимката от ареста на Джъстин Тимбърлейк

Снимка: Sag Harbor Police Department
Сподели

Снимката от ареста на Джъстин Тимбърлейк вече е произведение на изкуството в галерия в същия град, в който е бил арестуван миналия месец.

Според „Page Six“ на New York Post снимката на певеца е превърната в лимитирана серия, която сега е изложена в галерията „Romany Kramoris“ в Саг Харбър.

Художникът Годфри Ломан занесъл наскоро в галерията произведението на изкуството, за което се твърди, че

се предлага в няколко цвята.

Творбата е привлича десетки зрители, желаещи снимка, според доклада.

„Реакцията ми беше: „О, Боже мой! Това е страхотно! Просто е страхотно!“ – споделя собственичката Романи Краморис пред изданието, когато вижда творбата в галерията си.

Служителката на галерията Лесли Раф каза пред Page Six, че „снимката на Тимбърлейк е най-съвременното ни произведение“.

На 18 юни Тимбърлейк беше хванат да шофира в нетрезво състояние. Повдигнати са му обвинения за две нарушения – едно за преминаване през знак „Стоп“ и едно за неспазване на лентата за движение.

Арестувалият го полицай, твърди в доклада, че

„очите на Тимбърлейк са били кървясали,

а от устата му се е носела силна миризма на алкохолна напитка“.

Той не е бил в състояние да разпредели вниманието си и говорът му е бил забавен. Освен това – се е представил зле на всички стандартизирани полеви тестове за трезвеност“.

В резултат на това носителят на „Грами“ е отведен в полицейското управление в Саг Харбър, а по-късно сутринта е изправен пред съда.

След изслушването той е освободен под гаранция.

Съдебната дата е насрочена за 26 юли – същия ден, в който той ще бъде в Краков, Полша, за своето турне. Арестът на Тимбърлейк се случи по време на световното му турне Forget Tomorrow World Tour, от което той си почиваше по времето на ареста. Следващите му планирани концерти ще са в Мериленд, Пенсилвания, Охайо и Кентъки този месец.

Актуално

Избрано за вас