13 хита на Селин Дион и 7 нови песни в саундтрака към документалния ѝ филм

Снимка: Sony Music

13 хита на Селин Дион и 7 нови песни в саундтрака към документалния ѝ филм

Снимка: Sony Music
Сподели

В чест на незабравимата си музикална кариера, Селин Дион обявява премиерата на oфициалния саундтрак към документалния си филм “I Am: Celine Dion“ („Аз съм: Селин Дино“).

Това издание ще излезе малко преди дългоочаквания дебют на проекта в онлайн платформата Prime Video на 25 юни 2024г. Ще бъде налично и на CD и в цифров формат от 21 юни 2024 г. и на двоен винил от 9 август 2024 г.

Снимка: Sony Music

Саундтракът представлява колекция от 20 песни,

13 от които са най-големите хитове на суперзвездата,

любими на феновете и до днес. Това са „The Power of Love“, „My Heart Will Go On“ и по-новата „Love Again“. Останалите 7 са музикални композиции, специално написани за продукцията от прочутия виолончелист Redi Hasa и продуцирани от Alberto Fabris. Емоционалният проект е резултат от съвместно усилие на един отдаден екип да почете „Човека“ Селин Дион, и

да представи ярко нейната забележителна история.
Снимка: Prime Video

„Искам да благодаря на композитора Redi Hasa, на неговия близък сътрудник Alberto Fabris и на всички музиканти, които споделиха невероятния си талант с нас“, казва 5-кратната носителка на награди „Грами“.

I Am: Celine Dion“ ни дава суров и честен поглед върху борбата на легендарната певица с болестта, която променя живота ѝ.

Снимка: Prime Video

Този вдъхновяващ документален филм, който служи

като любовно писмо до нейните фенове,

подчертава музиката, направлявала живота ѝ, като същевременно показва устойчивостта на човешкия дух.

Официалния трейлър на филма на Селин Дион може да видите тук.

Документалният филм, в който е заснета повече от година от живота на Дион, включително „невиждани досега“ лични моменти, ще покаже как легендарната певица преминава през „пътуването си към открит и автентичен живот в условията на болест“.

I Am: Celine Dion“  ще бъде режисиран от носителката на „Оскар“ Айрин Тейлър.

Актуално

Избрано за вас