Група BLACKPINK стартира ново световно турне през 2025 г.

Снимка: Getty Images/Jeff Kravitz

Група BLACKPINK стартира ново световно турне през 2025 г.

Снимка: Getty Images/Jeff Kravitz
Сподели

Момичетата от южнокорейската кей-поп група „BLACKPINK“ ще се съберат отново за турне през 2025 г. От звукозаписната компания YG Entertainment съобщиха, че много от изпълнителите ѝ догодина ще бъдат „активни едновременно“, без да разкриват повече подробности.

Впоследствие от компанията потвърдиха, че звездите на „BLACKPINK“ Джису, Джени, Роуз и Лиса ще се съберат отново за световно турне през 2025 г.

Снимка: UMG / Animato Music

„Очаквайте дългоочакваното завръщане на „BLACKPINK“ 2025 е и годината, в която групата ще тръгне на световно турне“, казаха от YG Entertainment.

Завръщането ще отбележи първия път, когато четирите изпълнителки ще бъдат заедно като група от края на 2023 г.

Момичетата от „BLACKPINK“ приключиха  предишното си световно турне Born Pink в Сеул през септември.

Дати за концертната им обиколка догодина все още не са обявени, съобщи БТА.

По-късно този месец ще бъде пуснат филм за турнето им. То ще включва 66 концерта, за да се отбележи осмата годишнина от дебюта на групата. Концертната лента, озаглавена Blackpink World Tour (Born Pink) in Cinemas, ще тръгне по кината на 31 юли.

През изминалата година изпълнителките от „BLACKPINK“ се фокусираха върху самостоятелните си кариери, след като се разделиха с YG Entertainment. Въпреки това – те се съгласиха да продължат да популяризират работата си като група.

Четирите момичета ще се срещнат с 88 свои фенове на 8 август, за да отпразнуват годишнината си.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас