Енрике Иглесиас спира да издава албуми

Снимка: Miriam Alster/Flash90

Енрике Иглесиас спира да издава албуми

Снимка: Miriam Alster/Flash90
Сподели

Енрике Иглесиас се подготвя да пусне последния си проект. С него певецът ще сложи край на издаването на албуми за своите фенове.

48-годишният изпълнител, който е и носител на „Грами“ ще го представи през 2024 г. Той е озаглавен Final (Vol. 2).

„Албумът е завършен. Всъщност ще излезе през февруари. Това, което искам да направя, е да заснема един или два видеоклипа точно преди втората част на турнето ми с Рики Мартин и Питбул и да го пусна на пазара. Работя по този албум от доста години. За мен той винаги е бил отреден да бъде последният ми албум.

Няма да правя повече албуми“,

съобщи той пред Today. Означава ли това, че ще бъде и краят на кариерата му? Той обещава, че това не е така, тъй като все още ще има предстоящи сингли и други проекти.

„Никога няма да спра да пиша песни, защото обичам, но ще го правя по различен начин – т.е. не е задължително да бъдат опаковани в албум“, обеща Иглесиас, цитиран от dir.bg.

Наскоро латино суперзвездата призна, че изпитва носталгия по дома си, когато е на турне.

„Когато пътувам, те много ми липсват. Чувствам, че те все още не са достатъчно големи, за да пътуват с мен”, сподели той в свое интервю пред People.

Енрике и бившата тенисистка Анна Курникова са родители на близнаците Луси и Николас, както и на още една дъщерята на име Мери.

Снимка: Miriam Alster/Flash90

Актуално