Джъстин Тимбърлейк и Бон Джоуви с нови албуми, Еминем изненада с песен

Снимка: Getty Images

Джъстин Тимбърлейк и Бон Джоуви с нови албуми, Еминем изненада с песен

Снимка: Getty Images
Сподели

Джъстин Тимбърлейк пусна новия си албум Everything I Thought It Was. Шестият студиен албум на певеца включва вече издадения сингъл Selfish, както и новата песен на NSYNC Paradise. В албума има общо 18 песни, включително такива с Fireboy DML и Tobe Nwigwe. NSYNC се събраха отново по-рано тази седмица на партито по повод издаването на албума за изненадващо изпълнение, за да отпразнуват представянето му. 43-годишният

Джъстин не е издавал албум от шест години,

последното му предложение беше Man of the Woods от 2018 г. Предстои певецът да направи турне в САЩ, Канада, Великобритания и Европа от април до края на годината.

Междувременно рокаджиите, създали хита Livin’ on a Prayer също се готвят да издадат 16-ия си студиен албум на 7 юни. Той ще бъде част от честванията на 40-годишнината на групата. Първият сингъл от албума – Legendary, вече е на пазара и подготвя почвата за новия монументален запис, пише БГНЕС.

Фронтменът Джон Бон Джоуви заяви:

„Този запис е завръщане към радостта.

От написването до звукозаписния процес, това е „Бон Джоуви“, който вдига звука и се чувства добре“.

Празненствата по случай 40-годишнината на Bon Jovi са в разгара си и продължават с премиерата на четирисерийния документален филм Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story. Поредицата – чиято премиера е на 26 април – включва

четири десетилетия лични видеоклипове,

неиздавани ранни демо версии, оригинални текстове и непоказвани снимки, които отразяват пътя на рокаджиите от клубовете на Джърси Шор до най-големите сцени на планетата.

По-рано тази година групата обяви, че годишнината ще бъде отбелязана с дигитално издание на Bon Jovi Deluxe Edition. Почитателите ще могат да си закупят ексклузивно лимитирано издание на винилова плоча в рубинен цвят на 24 март и лимитирано издание на касета на 5 април.

Рапърът Еминем пък изненада феновете си с нова песен, съобщи Rolling Stone. Тя е продължение на „Doomsday“ от миналата година – песен на Lyrical Lemonade, в която участваха Juice Wrld и Cordae. И в двете песни са използвани части от от 25-годишното му парче „Ролеви – модел“. В клипа на новата песен виждаме как Еминем крачи из порутен офис, облечен изцяло в черно. В рапирането му се отличават негативните коментари срещу продуцента и рапър Бензино, с когото има дългогодишна вражда.

Актуално

Избрано за вас