Кейти Пери изпраща любовен код към своите фенове с новия си албум

Снимка: Jack Bridgland

Кейти Пери изпраща любовен код към своите фенове с новия си албум

Снимка: Jack Bridgland
Сподели

Кейти Пери обяви премиерата на предстоящия си шести студиен албум „143“. Той предстои да излезе на 20 септември. Поп певицата обяви това с публикация в социалните мрежи, в която написа

„143“ е код за „Обичам те“.

Той е често използван в началото на 90-те години на миналия век в съобщения, изпращани по пейджъри. „Поставих си за цел да създам смел, бурен,  денс поп албум. Използвах символичния цифров израз на любовта като основно послание“, казва Пери в изявлението си.

Снимка: Jack Bridgland

Проектът ще бъде с водещ сингъл „Woman’s World“, който Пери ще пусне днес (11.07) в 19:00 ч. българско време.  Подробностите за албума са изключително малко. За последно тя издаде петия си албум „Smile“ през август 2020 г. Звукозаписът съдържаше няколко песни, сред които „Daisies“ и заглавната песен. Той се превърна в най-слабият  албум на изпълнителката, като дебютира под номер 5 в Billboard 200.

Кейти Пери продължава да е ангажирана и извън музикалната сцена с участието си като съдия в „American Idol“ в продължение на седем сезона. През февруари тя обяви, че 22-рият сезон ще бъде последният ѝ. Тя приключи участието си в шоуто през май.

През септември тя продаде каталога си за 255 млн. долара на Litmus Music, подкрепената от Carlyle компания, която стартира през 2022 г.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас