Кейти Пери се прощава с „American Idol“

Снимка: Monica Schipper/Getty Images

Кейти Пери се прощава с „American Idol“

Снимка: Monica Schipper/Getty Images
Сподели

„Тази есен, този септември, ще участвам в огромен музикален фестивал в Бразилия, наречен „Рок в Рио“. Това е наистина вълнуващо. Това е голямо събитие за хората по целия свят, особено за моите бразилски фенове“, каза Пери и добави: „Затова мисля, че това вероятно ще бъде последният ми сезон в „Idol“.

От 2018 г. Пери е съдия заедно с Лайънъл Ричи и Люк Брайън.

„Толкова много обичам този формат. Той ме свърза със сърцето на Америка. Имам нужда да усетя пулса на собствения си ритъм“, продължава Кейти Пери. Тя съобщи новината и в Инстаграм, като написа: „Нека поиграем на две истини и една лъжа: 1. победих @usher в Монополи. 2. Ще бъда хедлайнер на Rock in Rio този септември. 3. Това е последният ми сезон в @americanidol“.

Годината ще бъде изпълнена с работни ангажименти за Пери. Певицата  ще издаде  нов албум през 2024 г. след четиригодишна пауза, съобщи в. „Сън“. Суперзвездата почти е завършила седмия си студиен такъв. Включените песни в него са най-личните в кариерата ѝ, казва човек от обкръжението ѝ.

„През последните две години Кейти работи върху най-личния си албум, предаде БГНЕС. Тя го прави според собствените си условия и той е доста различен от всичко, което е издавала досега“, казва неназованият източник.

Кейти Пери планира също световно турне в подкрепа на албума. То ще бъде първото ѝ след „Witness“: The Tour“, което продължи от 2017 до 2018 г.

Актуално

Избрано за вас