Киану Рийвс тръгва на турне с групата си през лятото

Снимка: BRIAN BOWEN SMITH

Киану Рийвс тръгва на турне с групата си през лятото

Снимка: BRIAN BOWEN SMITH
Сподели

Това лято Киану Рийвс тръгва на турне с групата  Dogstar, пише Rooling Stone. То е озаглавено Summer Vacation Tour. На сцената феновете ще видят актьора в друга светлина-

като басист в рок бандата.

Рийвс е известен с роли като Нео от „Матрицата“ и Джон Уик от едноимения филм, носещ същото заглавие. Групата Dogstar свири за първи път през 90-те и началото на 2000-те години. Тя се събра отново през 2020 г., като издаде нов албум „Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees“. 

„Прекарваме най-добре време в пътуване, общувайки с феновете на тези концерти, искахме да продължим!“,

казва групата в колективно изявление. „За следващото турне в САЩ, което започва през август, ще планираме да изпробваме и някои нови песни. Надяваме се да се видим там!“

Снимка: BRIAN BOWEN SMITH

Членове на бандата са още китаристът и вокалист Брет Домроуз и барабанистът Роб Мейлхаус. Тази година те представиха видеоклипове за песните „Everything Turns Around“ и „Breach“.

Преди малко повече от година групата изнесе

първия си концерт след прекъсване от повече от две десетилетия.

„Начинът, по който този наш отбор се събра, беше нищо повече от магически за нас“, каза групата по време на издаването на албума.

„Забавлението, страстта и приятелството

прозират в тези записи и се надяваме, че разнообразието от емоции ще се свърже и ще резонира с всички така, както с нас.“, добавят те.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас