Групата на Киану Рийвс се завръща на сцената след 23-годишна пауза

Групата на Киану Рийвс се завръща на сцената след 23-годишна пауза

Сподели

Рок групата на Киану Рийс – „Dogstar“ се завръща ударно с турне и нов албум, след 23-годишна пауза. Бандата вече пусна пилотния сингъл „Everything Turns Around“ с придружаващ видеоклип. Заглавието на новия им албум е „Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees“. Триото е съставено от китариста и вокалист Брет Домроуз, барабаниста Роб Мейлхаус и басиста Киану Рийвс.

Групата се разпадна заради актьорската кариера на Киану Рийвс

През годините групата има два издадени албума. Един през 1996 г. и втори през 2000 г. „Dogstar“ обявиха края си през 2002 г., след успешна кариера в рока. Бандата се разпадна, след като Киану Рийвс реши да се фокусира върху актьорската си кариера.

„Толкова сме развълнувани да обявим новия си албум „Somewhere Between the Power Lines and Palm Trees“, който излиза на 6-и октомври.“, споделя групата. Те допълват, че ще бъдат пуснати ограничен брой винили с автограф от всеки един и приканват почитателите си да побързат с поръчките.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dogstar (@dogstarband)

„Много се вълнуваме отново да ви представим „Dogstar“ с новия ни сингъл „Everything Turns Around“, казват от групата в съобщение до медиите. Това е една забавна лятна песен, има вдъхновяващо послание и позитивно звучене. Надяваме се, че ще направи дните ви малко по-леки. Тя е една от любимите ни песни за изпълнение на живо. Нямаме търпение да я споделим с вас в предстоящото ни турне.“

Групата ще се отправи на турне с над 25 дати в Северна Америка и Япония. То ще започне на 10-и август в Калифорния.

Фото кредит откриваща снимка: Brian Bowen Smith

Актуално

Избрано за вас