Мадона за хоспитализацията си: Бях в изкуствена кома, Господ ми говореше

Снимка: Nicholas Hunt

Мадона за хоспитализацията си: Бях в изкуствена кома, Господ ми говореше

Снимка: Nicholas Hunt
Сподели

Мадона се разкри пред своите фенове.

По време на един от концертите си певицата подхвана темата, която от лятото насам е широко обсъждана. Става дума за спешната ѝ хоспитализация, вследствие на развита бактериалната инфекция.

На сцената 65-годишната звезда благодари на своя лекар, който се е грижил за нея през целия ѝ престой в болницата. Тя сподели, че едно от първите неща, които казала в лечебното заведение, е, че не може да се движи.

„Когато се разболях през лятото буквално не можех да стана от леглото, дори не можех да отида до тоалетна“, разказа тя. „Всеки ден поддържах контакт със своя лекар, който ми казваше, че за момента единственото, което мога да направя, е да се излагам на слънце“, допълни.

Певицата описа изпитанието като „доста страшно“. „Четири дни бях в изкуствена кома. Почти убедена съм, че тогава Господ ми говореше. Не знаех кога ще мога да стана и кога ще мога да бъда отново себе си“, спомня си още поп дивата.

По нейни думи цялата ситуация ѝ послужила за урок да спре да се опитва да контролира всичко, пише dir.bg.

Припомняме, че Мадона започна своето отменено през лятото турне, с което отбелязва 40 години на сцената. Очаква се суперзвездата да изнесе близо 78 концерта като 4 от тях са във Великобритания.

Актуално

Избрано за вас