Мадона откри турнето си след тежко заболяване

Снимка: LARRY BUSACCA/GETTY IMAGES/NARAS

Мадона откри турнето си след тежко заболяване

Снимка: LARRY BUSACCA/GETTY IMAGES/NARAS
Сподели

Мадона откри турнето си „Celebration“ в Лондон в събота с представяне, което потвърди, че нейната енергия, чар и апетит към скандалното почти не са отслабнали след четирите десетилетия като суперзвезда на поп музиката и докосване до смъртта по-рано тази година, съобщи Ройтерс.

Шоуто с най-големите хитове на 65-годишната изпълнителка

бе отложено от първоначалната си начална

дата през юли, пише БТА. Това се случи след като Мадона постъпи в интензивно отделение в болница за лечение на тежка бактериална инфекция.

„Наистина съм изключително изненадана, че стигнах дотук“, каза Мадона на почитателите си в O2 Арена в Лондон. Тя каза, че преживява „луда година“ и че нито тя, нито лекарите ѝ са смятали, че ще оцелее. Но децата ѝ я окуражавали и тя

„трябвало да оцелее заради тях“,

съобщи Асошиейтед прес. Първият концерт от турнето на Мадона съвпадна с 27-ия рожден ден на дъщеря ѝ Лурдес Леон, която излезе на сцената с майка си.

Облечена в корсет и с вериги, за да покаже освобождаването си, тя изпя „Into The Groove“, преди проблем със звука, който я накара да припомни пред публиката ранните си сценични проблеми в Ню Йорк.

В Лондон певицата изпя 40 песни от цялата си кариера досега. Сред тях бяха легендарните „Like a Prayer“, „Holiday“, „Vogue“, „La Isla Bonita“. Мадона говори от сцената и за разразяващата се война в Близкия изток. „Макар сърцата ни да са разбити, духът ни не бива да бъде прекършен“, каза певицата и добави, че се надява „колективното съзнание да промени света и да донесе мир“.

Северноамериканското турне на Мадона ще започне на 13 декември в Ню Йорк и ще продължи до 24 април идната година с концерт в столицата на Мексико.

Фото кредит откриваща снимка: LARRY BUSACCA/GETTY IMAGES/NARAS

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас