Михаела Филева и Дара Екимова представят видео към дуетната си песен

Снимка: Monte Music

Михаела Филева и Дара Екимова представят видео към дуетната си песен

Снимка: Monte Music
Сподели

Михаела Филева и Дара Екимова – две от най-актуалните дами в съвременната българска музика, подаряват на феновете си уникална обща песен с потенциал на тотален хит, съобщават от Monte Music. Талантливите изпълнителки написват „Всичко е било за добро“ заедно с музикалния продуцент Gusten Dahlqvist

по време на творческия лагер

за създаването на последния албум на Михаела „96“. А във финалните щрихи на парчето се включва и Веселин Ценов.

Симпатиите между двете певици са публично известни и обединяването на талантите им в общ проект е очаквано музикално събитие. Още с излизането на албума „96“, слушателите определиха „Всичко е било за добро“ за любимо парче и предположиха, че съвсем скоро ще се радват на негова видео версия. Друго парче от албума на Михаела, което дебютира и с видеоклип, е песента „Bésame, mi amor“. Тя е дует с VenZy, а поводът за създаването ѝ е отпразнуването на 10-годишнина от общата им песен „Опасно близки“. 

Снимка: Monte Music

За работата си по клипа на песента режисьорът Бойко Щонов споделя: „Имам голямото удоволствие да съм работил и с двете и знам колко са прекрасни и поотделно.

Търсех контраст между видеото и общото усещане на песента,

който да дава възможност на въображението на зрителя да го интерпретира през своята призма. Впечатлен съм колко професионално се справиха с изпълнението на танго, въпреки малкото време за репетиции, с което разполагахме.“

Експресивно, визуално привлекателно и изпълващо сетивата с красота, видеото към песента на Михаела и Дара съвършено приляга на актуалното звучене на песента „Всичко е било за добро“.  Премиерата му е в официалния канал на Monte Music в YouTube и може да го гледате тук. Сингълът е разпространен и във всички дигитални платформи.

Актуално

Избрано за вас