Държавна опера – Русе и Михаела Филева организират „Коледа Extravaganza“

Снимка: Monte Music

Държавна опера – Русе и Михаела Филева организират „Коледа Extravaganza“

Снимка: Monte Music
Сподели

На 22 декември (петък) от 19 часа в Доходно здание на Държавна опера – Русе ще бъде представена „КОЛЕДА EXTRAVAGANZA“-Празничен коледен концерт със специалното участие на Михаела Филева.

Музикалният спектакъл обещава богата програма, съдържаща най-прочувствените коледни песни. Те ще бъдат изпълнени пред русенската публика от солистите и оркестъра на Операта. Компания на сцената ще им прави тяхната нова приятелка –

„певицата на нежността и очарованието“

Михаела Филева. В калейдоскоп от любими и познати мелодии, които сме свикнали да чуваме в дните преди Коледа, пъстроцветно празнично настроение ще завладее и покори всички присъстващи в залата – артистите на сцената, оркестрантите, публиката!

Диригент на концерта ще бъде маестро Владимир Бошнаков.

“Срещите ми с русенската публика винаги са били много вдъхновяващи. Нямам търпение за 22-ри декември, когато отново гостувам във вашия град за един невероятен коледен концерт с участието на солистите и оркестъра на Държавна Опера – Русе, под диригентската палка на маестро Владимир Бошнаков. Ще изпълним любимите си мелодии, вдъхновени от празника, както и моята музика. Очакваме ви с нетърпение, за да споделим коледния дух заедно“. Това коментира талантливата певица и любимка на публиката Михаела Филева, която съвсем скоро ще озари голямата сцена на Доходното здание заедно с оркестъра и солистите на Държавна опера – Русе!

Билети за коледния им концерт можете да откриете на касата на Операта и  тук

Актуално

Избрано за вас