Мишо Йосифов и приятели ни канят на латино джаз концерт и крафт бира

Снимка: TOP SECRET

Мишо Йосифов и приятели ни канят на латино джаз концерт и крафт бира

Снимка: TOP SECRET
Сподели

Четирима от най-добрите джаз български музиканти се събират за слънчев латино джаз концерт в третия ден на Фестивала на българската крафт бира. Те са Михаил Йосифов – тромпет, Милен Кукошаров – пиано, Димитър Карамфилов – бас и Атанас Попов – барабани.

Те много обичат да са заедно на една сцена и това се усеща във всяко тяхно изпълнение.
Снимка: „Улица Хмел“

Михаил Йосифов разнообразява ежедневието си с концерти в цялата страна заедно с обещаващата млада формация „Новините в джаза“, с преподавателска дейност в Националната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“. Когато България му отеснее,

концертира по световните сцени с американската банда Pink Martini.

В последното начинание понякога компания му прави и басистът Митко Карамфилов. Това пишат от организаторите на фестивала.

Снимка: „Улица Хмел“

Когато не е с Мишо Йосифов на Фермерския фест или в Монако с Pink Martini, Димитър Карамфилов пише красива авторска музика и радва с присъствието си публиката в цялата страна по време на концертите на певиците Марина Господинова и Хилда Казасян.

Снимка: „Улица Хмел“

Пианистът Милен Кукошаров също полага сериозни усилия да не скучае и постига успех в това. Той е майстор в създаването на красива авторска музика, която все по-често може да се чуе не само по музикалните сцени, но и в театралните салони, тъй като

музикантът с удоволствие пише музика за театрални постановки.

Атанас Попов пък често свири с Мишо Йосифов в различни формати и проекти. Също така е част от бандата Kottarashky & The Rain Dogs.

Снимка: „Улица Хмел“

Концертът на Мишо Йосифов и приятели ще бъде на 29 септември, неделя, от 17:00 до 18:30 ч. на сцената на Фестивала на българската крафт бира. Той ще се проведе от 27 и 29 септември в парка пред НДК, а входът е свободен.

Снимка: „Улица Хмел“

„Улица Хмел“ е фестивал на българската крафт бира, който в продължение на три дни ще представи

най-доброто от българските крафт пивоварни.

Огромно разнообразие от различните видове бира – съвременни и традиционни – ще бъдат представени от самите пивовари. Богата програма от съпътстващи събития, демонстрации, игри с дегустации и музика на живо очакват всички посетители.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас