Орлин Горанов и приятели подариха на Пловдив незабравими емоции

Снимка: Екип на Орлин Горанов

Орлин Горанов и приятели подариха на Пловдив незабравими емоции

Снимка: Екип на Орлин Горанов
Сподели

Орлин Горанов започна турнето си „50 години магия“ с вълнуващ концерт в Пловдив на 26 юни. Публиката в летния театър „Бунарджика“ преживя музикалната емоция през емблематичните песни на любимия си изпълнител. Сред тях са „Светът е за двама“, „Мъжката любов“, „Ти ли си“ и др. Феновете на Орлин Горанов слушаха на живо и песента му „Не казвай сбогом тази нощ“, чието видео излезе съвсем скоро.

Специално участие в концерта взе Мариана Попова, с която изпяха песента „Чуй ме“. Сред гостите беше и Александра Раева, с която изпълни „Quando“ и „Quizas“. Изключително емоционално беше участието на Кристина Димитрова, с която представиха „Детски спомен“.

Снимка: Екип на Орлин Горанов

Всичко това беше поднесено на публиката с присъщите за Орлин Горанов финес, елегантност и по съвременен начин  – с нови концертни аранжименти, специално създадени за поредицата музикални събития.

Турнето на Орлин Горанов „50 години магия“ продължава с

концерти в Шумен на 28 юни, Велико Търново на 5 август,

Плевен на 6 август, Стара Загора на 9 август, Варна на 6 октомври и София на 19 ноември.

На концерта в Пловдив, както и на всички следващи, с Орлин Горанов на сцената са едни от най-добрите млади музиканти – Радо Казасов – барабани и автор на концертните аранжименти, Евден Димитров – бас, Денис Попстоев – клавишни и саксофон. Звездният състав допълват музикантите от „Ку-ку бенд“ Кристиян Илиев – пиано, и Цветан Недялков – китара, тромпетистът на група „Акага“- Иво Казасов, както и атрактивното трио „Тринити“. 

Билети за „50 години магия“ може да намерите ТУК.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас