Празнични концерти на P.I.F., Михаела Маринова и Любо Киров завладяват клубните сцени

Снимка: Facebook

Празнични концерти на P.I.F., Михаела Маринова и Любо Киров завладяват клубните сцени

Снимка: Facebook
Сподели

Какво са празничните дни без хубава музика? Още по-добре е, ако я слушате на живо. Софийските сцени приютяват любими изпълнители, които подаряват на почитателите си празнични концерти. В малък клуб в интимна атмосфера или в голяма концертна зала –

доброто прекарване е гарантирано!

Ето и част от изпълнителите, на чиито концерти можете да се насладите на живо до края на годината.

Снимка: Facebook

За трета поредна година с група P.I.F. почитатели и приятели ще почетат паметта на Димо Стоянов. Концерт-спектакълът е на 20 декември в Sofia Live Club и носи името „Там назад“,

вдъхновен от любима песен на Димо.

Ще звучат парчета от старите албуми, които не са били в репертоара досега, и такива, които отдавна не са свирили на живо катоУсмивка“, „Там назад“, „Дуел“, „Ноемврийски ден“, „Юли“.

На сцената, заедно с музикантите от P.I.F.Иван Велков, Мартин Профиров и Христо Михалков, ще бъдат и гост-вокалистите Владо Михайлов, Ерсин Мустафов и Виктор Стамболов.

Снимка: Facebook

„Блус Коледа“ ще представи Васко Кръпката точно на 25 декември отново в Sofia Live Club. Заедно с него на сцената ще бъдат музикантите от Подуене Блус Бенд и приятели. Концертът е вече традиция и се провежда за поредна година. Повече вижте тук.

Снимка: Facebook

Почитателите на ъндърграунд музиката ще могат да се насладят на групите Cool Den, Plastic Bo. и The Lefties на 26 декември в Club Stroeja. Повече ще намерите в събитието във фейсбук.

Снимка: Facebook

На 26 декември, сцената ще огрее и талантливата Михаела Маринова. Концертът е в Sofia Live Club, където компания ѝ правят Ангел Дюлгеров (китара), Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани), Евден Димитров (бас), Никола Стойков и Катя Кръстева (вокали). Тя ще изпълни песни от албумите „Стъпка напред“ и „До безкрай“. А една от изненадите, които е подготвила, е

специалното участие на Любо Киров.
Снимка: Facebook

Вечерта продължава в Once Upon a Time Biblioteka, където любимецът на публиката Любо Киров ще представи един вълнуващ коледен концерт. Михаела Маринова ще му върне жеста и ще бъде гост на неговото участие. Вратите отварят в 22:30 ч., а началото е в 00:30 ч. Повече  информация ще намерите в събитието във фейсбук.

Снимка: Facebook

С цяла банда на сцената на Pirotska 5 Event Center ще излезе Руши. Концертът ще се проведе на 28 декември, а началото му е в 22:30 ч. Билети могат да бъдат закупени от мрежите на Eventim.

Снимка: Facebook

За ценителите на джаза са се погрижили несравнимите Михаил Йосифов – тромпет, Ангел Заберски – пиано, и Борис Таслев – бас, с концерта им „Джаз х 3“. Събитието ще се проведе в Art Club Sofia на 28 декември от 20:00 ч.

Снимка: Facebook

Ще изпратим годината и дългата поредица от концерти с rock’n’roll – със специфичния глас и музика на Стенли на 28 декември . Заедно с бандата си той ще поднесе голяма част от любимите ни негови песни като „Обсебен“, „Чужди тела“, „Пътят към храма“, както и последните си сингли. Разберете подробности тук.

Актуално

Избрано за вас