Ясни са всички групи, които ще слушаме на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024

Ясни са всички групи, които ще слушаме на Midalidare Rock In The Wine Valley 2024

Сподели

Ясни са всички групи, които се включват на голямата сцена в тазгодишното издание на Midalidare Rock In The Wine Valley. Наред с хедлайнерите Deep Purple, Mr.Big и Accept ще видим още 13 световни банди. Последните две групи, които се включват ще са в последния ден на фестивала. Това са The Silent Wedding и Soundtruck.

Екипът на фестивала вече работи и по програмата за малката сцена.

Хеви метъл бандата The Silent Wedding са създадени през 2008 г. Първият им албум „Livin Experiments“ е издаден през 2013 г., мастериран от Michael “Miro” Rodenberg (Kamelot, Edguy, Rhapsody и др.) в Gate Studios (De).

Бандата е свирила с Maiden United в две минитурнета в Холандия и Белгия, както и с Threshold в турнето им „European Journey“ за 19 концерта в Европа.

Soundtruck също са създадени през 2008 г. Бандата свири южен хард рок.

Групата е една от най-известните южняшки рок групи в Гърция в момента. Бързо стават известни благодарение на звука и енергията, с които излизат на сцената. Soundtruck имат два издадени албума до момента.

Фестивалът в долината на виното тази година съвпада и с финала на Европейското първенство по футбол, който е на 14 юли. Специално за този мач ще бъде изграден екран, за да могат феновете на футбола да не пропуснат кой ще стане шампион, но също така и да се наслаждават на любимата си рок музика.

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 12 до 14 юли 2024 г.

Билетите са в продажба, както следва:

  • Тридневен билет – 180 лв.
  • Еднодневен билет за 12 юли, с хедлайнер Accept – 120 лв.
  • Еднодневен билет за 13 юли, с хедлайнер Big – 120 лв.
  • Еднодневен билет за 14 юли, с хедлайнер Deep Purple – 120 лв.

Актуално

Избрано за вас