Рапърът Джак Харлоу е на първо място в класацията на Billboard

Снимка: Rollingstone

Рапърът Джак Харлоу е на първо място в класацията на Billboard

Снимка: Rollingstone
Сподели

Песента „Lovin on Me“ на Джак Харлоу се изкачва от 9-то място до номер 1 за втора седмица на върха на класацията за песни Billboard Hot 100. За първи път тя се задържа на върха за една седмица в началото на декември, пише Billboard. Освен това, песента „Agora Hills“ на Doja Cat скача с 35-10 места в класацията Hot 100, превръщайки се в деветата ѝ топ 10 песен.

Песента „Lovin on Me“ на Харлоу, издадена от Generation Now/Atlantic,

привлече 29 милиона стрийминга

(ръст от 13%, което ѝ осигури първото място в класацията „Streaming Gainer“ на Hot 100), 52,3 милиона излъчвания в радио ефира и 8000 сваляния в дните от 29 декември – 4 януари, според Luminate.

Тракът става третият хит на Харлоу в класацията Hot 100 след „First Class“ и „Industry Baby“ с Lil Nas X. Забележително е, че той е първият изпълнител, който се нарежда

на върха на класацията всяка година от 2021 г. насам.

„Lovin on Me“ оглавява едновременно класациите Hot R&B/Hip-Hop Songs и Hot Rap Songs.

Песента е самостоятелен сингъл на Харлоу от последния му албум, Jackman“, който дебютира под номер 8 в Billboard 200 през май миналата година.

„Cruel Summer“ на Суифт се изкачва до 2 позиция

в класацията Hot 100 след четири непоследователни седмици на първо място, започнали през октомври. Тя владее Radio Songs за 11-а седмица (72,6 милиона, с 13% повече). Песента оглавява и класацията Adult Pop Airplay за 18-а седмица. Така изпревари 17-седмичното властване на „Flowers“ на Майли Сайръс от миналата година. Това е най-дългият период в историята, в който песен на жена остава толкова високо в класацията.

Актуално

Избрано за вас