Андре Рийо обяви нов концерт в София на 12-ти март

Снимка: andrerieu.com

Андре Рийо обяви нов концерт в София на 12-ти март

Снимка: andrerieu.com
Сподели

Навръх рождения си ден(1.10), любимецът на българската публика Андре Рийо обяви, че ще посети страната ни за пети път. След осем  напълно разпродадени концерта с общо над 90 000 посетили ги зрители, той ще се завърне в София на 12 март 2025г., в зала „Арена 8888 София” по покана наBG Sound Stage. “Краля на валса”, както често го наричат, ще представи новото си грандиозно шоу 

Той отново обещава да подари на публиката изключително музикално изживяване.
Снимка: andreriew.com

В изявление той казва: „Много съм щастлив, че се връщам отново в София! Топлината и страстта на българската публика винаги ме удивляват, отново и отново. Нямам търпение да споделя новото си шоу с моите почитатели.

Нека да създадем незабравими спомени заедно!”

Андре Рийо е обичан от публиката по целия свят. Той умее да съчетава красиви мелодии с приповдигната атмосфера, приказни костюми, цветни феерии. Всяко негово изпълнение е празник на живота и на музиката. И този път, великият цигулар и диригент ще бъде придружен от 60-членния си оркестър „Йохан Щраус”. На сцената ще се качат много великолепни солисти от различни националности.

Той има над 40 милиона продадени албума, повече от 500 платинени награди и милиарди гледания в YouTube и повече от половин милион зрители по целия свят годишно.

Харизматичният нидерлански цигулар несъмнено е един от най-впечатляващите изпълнители на живо в света.

Българската публика вече знае какво може да очаква. Това ще бъде още една възхитителна вечер, включваща смесица от непреходни класики от разнообразни жанрове – опера, мюзикъл и оперета, красива филмова музика, популярни мелодии. Разбира се не може без  романтични валсове, всички изпълнени с уникалния усет и харизма на Рийо. Концертът ще покаже и изключителния талант на оркестъра на Рийо – „Йохан Щраус”. Той е събрал

музиканти от над 15 националности и известен със своите вълнуващи изпълнения,

които пренасят хората в свят на музика и танци в един тричасов възторжен спектакъл. Известни със своя хумор, пищни костюми, зашеметяващ сценичен дизайн и впечатляващо осветление, тези представления се харесват на публика от всички възрасти.

Снимка: Стефани Ангелова/ Дневник

Концертите на великия музикант са най-доброто забавление за цялото семейство! Родители, деца, млади, стари… всички танцуват, пеят, смеят се и се прегръщат след този истински празник на сетивата. Всеки зрител заема мястото си в различно настроение, с различни мисли за проблемите от деня, но всички си тръгват заедно – усмихнати, окрилени, сияещи и обичащи се!

Всеки концерт е уникален спектакъл, показващ магията и артистизма на Рийо. Магия, която човек трябва да види и усети на живо, за да усети истински. През 2024 г. и двата концерта на Андре Рийо в България бяха напълно разпродадени светкавично, месеци преди датите на провеждането им.

Концертът в България ще бъде част от голямото му турне за 2025г., което ще обиколи цяла Европа и Великобритания, и ще достигне чак до Бахрейн.

Последното издадено DVD на цигуларя е “Love is all Around”, запис на на живо на грандиозните му концерти на открито от 2023г. на историческия площад Vrijthof в Мааастрихт. Сред акцентите му e емоционалното изпълнение на изключителната Емма Кок, тогава 15-годишна, която разплака публиката с френската песен Voila”, превърнала се в хит в социалните мрежи.

Билети  за концерта му  на  12 март 2025 г. в зала „Арена 8888 София” може да откриете тук.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас