Андре Рийо обяви втора дата за концерт в София

Фото кредит: BG Sound Stage

Андре Рийо обяви втора дата за концерт в София

Фото кредит: BG Sound Stage
Сподели

Поради големия интерес Андре Рийо обявява втори концерт в София. Той ще се проведе на 16 март в „Арена София, съобщават организаторите от „БГ саунд стейдж“.

Първата дата – ден по-рано, беше разпродадена за пет дни. Запълнен бе целият капацитет на залата от 11 000 места.

Нидерландският музикант идва у нас с изцяло нова програма.

„Публиката ще бъде пренесена в свят на очарователни мелодии, поднесени от Рийо и неговия оркестър „Йохан Щраус”, хор и солисти от различни националности, в репертоар, простиращ се от класически музикални шедьоври до валсове, музика от филми, поп хитове и опера“, допълват организаторите.

Този път изненада сред солистите е 15-годишната Ема Кок – специален гост на турнето. Тя е победител във Voice Kids – Нидерландия, както и в шоуто за таланти Ministars.  Тя се прочува с изпълнението си на  френската песен Voilа на Барбара Прави, която събра 60 милиона гледания в социалните мрежи, пише БТА.

„Надявам се да видя всички да пеете и да танцувате с мен!”, казва Андре.

Рийо е един от

най-популярните музиканти в света

с продадени 40 милиона копия албуми. Известен е със своите романтични, вдъхновяващи и забавни изпълнения. Концертите му често включват ослепително светлинно шоу, пищни костюми, спектакли, в които въвлича публиката. Това ги прави уникално и завладяващо преживяване. Усещането за общност и празник е превърнало концертите му в хит за публика от всякакви възрасти и националности.

„Емоциите са ключът! Когато една музика докосне сърцето ми, знам, че ще докосне и вашите сърца. Очаквам с нетърпение най-сетне да се върна в България следващата година с моя оркестър „Йохан Щраус”, хор и много международни солисти. Надявам се да видя всички да пеете и да танцувате с мен!”, обобщава Андре.

Фото кредит: BG Sound Stage

Актуално

Избрано за вас