Новият албум на Тейлър Суифт чупи рекорди в Spotify

Снимка: Rebuplic

Новият албум на Тейлър Суифт чупи рекорди в Spotify

Снимка: Rebuplic
Сподели

Последната музикална продукция на Тейлър СуифтThe Tortured Poets Department, стана първият албум в историята на платформата Spotify, достигнал повече от 300 милиона стрийма за един ден. Той излезе на 19 април.

Дългоочакваният 11-и студиен албум на носителката на „Грами“ включва съвместни изпълнения с „Флоранс енд дъ машийн“ и Пост Малоун. Заглавията и текстовете на песните сякаш препращат към някои от бившите приятели на Суифт, отбелязва ДПА.

Fortnight с участието на американския рапър Пост Малоун е първият сингъл от албума на Суифт и се превърна в

най-стриймваната песен в Spotify

за един ден.

Във видеоклипа към песента се появяват звездите от филма „Обществото на мъртвите поети“ Итън Хоук и Джош Чарлз, както и Пост Малоун.

Часове след като пусна албума си с 16 песни, американската поп звезда обяви разширена версия с допълнителни 15 песни. Тя е озаглавена The Anthology, припомня ДПА.

Изпълнителката, която е известна с това, че черпи вдъхновение за музиката си от минали връзки, е поставила So Long, London под номер пет в списъка на песните в албума. Обикновено това място е запазено за най-важния сингъл във всяка от продукциите на Суифт, отбелязва ДПА.

Смята се, че парчето

дава нов поглед към раздялата на певицата с актьора Джо Олуин,

с когото имаше връзка в продължение на 6 години.

През декември 2022 г. Олуин и колегата му Пол Мескал разкриха, че са имали групов чат в WhatsApp с актьора от Андрю Скот, наречен The Tortured Man Club, пише БТА. Име, което силно напомня това на новия албум на певицата.

Тейлър Суифт е известна с това, че пише песни за бившите си приятели. Сред тях са Джо Джонас, Хари Стайлс, Джейк Джиленхол и Джон Мейър, които са свързвани и с някои от най-големите ѝ хитове.

Актуално

Избрано за вас