Тейлър Суифт пусна нов албум, посветен на раздялата

forbes.cpm.mx

Тейлър Суифт пусна нов албум, посветен на раздялата

forbes.cpm.mx
Сподели

Тейлър Суифт пусна новия си албум The Tortured Poets Department. Той съдържа 16 песни, водещи през всички етапи на скръбта от  една раздяла

отричане, гняв, спазаряване, депресия и приемане.

34-годишната звезда обяви излизането на албума на тазгодишните награди „Грами“.

В четвъртък от Spotify споделиха, че The Tortured Poets Department е събрал най-голямата опашка от хора, очакващи излизането на нов музикален албум. Феновете спекулират, че песните в студийния проект са посветени на раздялата на Тейлър с актьора Джо Алуин, с който певицата имаше 6-годишна връзка.

За The Tortured Poets Department певицата си е сътрудничела с  изпълнителите Post Malone и Florence+The Machine. Четири от песните в албума The Black Dog, The Albatross, The Manuscript и The Bolder ще бъдат издадени в няколко албумни версии.

Албумът стана достъпен ден преди да излезе на пазара

Почитатели на Тейлър Суифт недоволстват, че песните от новия албум  станаха

достъпни онлайн ден преди албумът да излезе на пазара,

предаде Би Би Си. Целият списък от 16 песни е изтекъл чрез линк от Google Drive. Въпреки, че много хора решават да чуят парчетата, верните фенове на Тейлър Суифт счетоха за нужно да изчакат официалната дата на излизане на 19 април.

Хората трябва да разберат, че не става въпрос за това кой е фен и кой не е. Става дума да уважаваш изпълнителите и техния труд!“,

пише един потребител.

Измама с фалшиви билети
Снимка: KEVIN WINTER/GETTY IMAGES

Почитатели на Тейлър Суифт са станали жертва на мащабна измама с фалшиви билети, пише „Индипендънт“. Британската банка „Лойдс“ съобщи, че най-малко 600 техни клиенти и около 3 хил. души в глобален план са извършили банкови трансфери, но не са получили билетите си.

През май певицата ще започне европейската обиколка от турнето Eras, а всички дати са разпродадени. Въпреки това феновете на певицата са се подлъгали по реклами в социалните мрежи, които твърдят, че все още има билети за концертите. Те са превели съответната сума, но срещу нея не са получили билет. Всеки е изгубил средно по 332 британски лири, като някои от почитателите на Суифт са платили и по 1000. Общите загуби са над 1 млн. британски лири.

Актуално

Избрано за вас