Отново обявиха Тейлър Суифт за изпълнител на годината

Снимка: KEVIN WINTER/GETTY IMAGES

Отново обявиха Тейлър Суифт за изпълнител на годината

Снимка: KEVIN WINTER/GETTY IMAGES
Сподели

Тейлър Суифт триумфира на церемонията за музикалните награди на айХарт Рейдио в Лос Анджелис. Тя спечели шест отличия, включително и това за изпълнител на годината, съобщи „Билборд“.

Певицата благодари чрез видеопослание. Сред другите пет отличия са за

поп изпълнител на годината

и турне на годината. Певицата имаше девет номинации за наградите на айХарт Рейдио.

С тези шест награди Тейлър Суифт увеличава лидерството си като изпълнител с най-много призове на айХарт Рейдио. Засега тя има 25, отбелязва „Билборд“.

Певицата спечели наградата за изпълнителка на годината и през 2015 г. През 2016 г. и 2018 г. тя също беше отличена, но от миналата година наградите на айХарт Рейдио станаха полово неутрални.

В категорията за дует/група на тази година

победител е One Republic.

В категорията за най-добра песен отличието спечели хитът Kill Bill на Сиза, като певицата си тръгна с още три приза в категориите за аренби.

Звездата на мексиканската музика Песо Плума също получи четири награда на церемонията, състояла се в „Долби тиътър“ в Лос Анджелис.

Наградата за

музикална икона на айХарт Рейдио взе Шер,

а Бионсе получи отличието за иноватор.

Водещ на събитието беше Лудакрис. На сцената в „Долби тиътър“ се изявиха също Джъстин Тимбърлейк, „Грийн дей“, Джели Рол и др.

Церемонията се излъчваше по телевизионния канал „Фокс“.

Наградите на айХарт Рейдио отличават най-слушаните изпълнители на годината, а почитателите могат да гласуват в няколко категории, сред които за най-добра песен, най-добър текст, най-добър кавър, най-добър музикален видеоклип.

Актуално

Избрано за вас