Топ 10 любими песни на Орлин Павлов

Снимка: Luxe magazine

Топ 10 любими песни на Орлин Павлов

Снимка: Luxe magazine
Сподели

Орлин Павлов е от редките артисти, за чийто талант сякаш няма граници. Той е артистичен от малък. Има музикална и актьорска кариера, бил е участник и водещ в телевизионни предавания, занимаваме се с дублаж на анимационни филми и е рекламно лице.

Усмивката и енергията му пленяват публиката.

Успоредно с кариерата си в поп музиката Орлин се изявява и на джаз сцената. Един от актуалните проекти, в който участва е „Ах, този мюзикъл!“ заедно с Еделина Кънева и Орлин Горанов.

Снимка: The Dubbing Database

Част от ролите на Орлин Павлов са във филмите „Живи легенди“, „Smart Коледа“, „Завръщане“ и в сериалите „Домашен арест“, „Отплата“, „Пътят на честта“ и „Лъжите в нас“, „Скъпи Наследници“.

На днешния 23 април Орлин Павлов

отбелязва своя 45-и рожден ден

и по този повод ви представяме десет от най-обичаните му песни през годините.

1. „Още малко“

„Още малко“ е заглавната песен от сериала „Скъпи наследници“ от 2018 г., в който Орлин Павлов играе една от главните роли. „Още малко“ е и името на първия самостоятелен албум на изпълнителя.

2. „Вместо мен“

През 2002 г. Орлин Павлов е поканен да стане вокал на група „Каффе“. Едно от техните най-известни песни е „Вместо мен“. След четири години с група „Каффе“ през 2006 г. Орлин започва самостоятелна кариера, но продължава да изпълнява тази емблематична песен.

3. „Заедно“

Звездната тройка Орлин Павлов, Графа и Любо Киров се събират за първи път през 2013 г., създавайки песента „Заедно“. През 2019 г. те издават втора песен заедно – „Приятели завинаги“.

4. „Секунда“

През 2012 г. излиза песента „Секунда“, с участието на рапъра Бобо. Песента се издига до №1 в българските чартове.

5. „Живи легенди“

Песента „Живи Легенди“ в края на 2013 г. е саундтрак към едноименния филм на Ники Илиев, в който Орлин Павлов изпълнява главната роля.

6. „Пълно презареждане“

Парчето излиза през 2018 г. и е част от албума „Още малко“, който събира 21 песни, 9 от които изцяло нови. „Пълно презареждане“ е много танцувално и е в „диско“ стилистика.

7. „Всеки ден“

През 2015 г. съвместно с групата The Brassstones излиза песента „Всеки ден“. Клипът към песента е много танцувален и зареден с много позитивна енергия.

8. „Днес е по-добре“

Друг знаков хит е песента „Днес е по-добре“. Певецът си партнира с ослепителната Диляна Попова във видеото към песента. Двамата превръщат посланието във въздействаща филмова история.

9. „С едно крило“

Музиката към песента е създадена от Борислав Бояджиев и Орлин Павлов, а текстът е на Любо Киров.

10. „На тати любовта“

Това е последната песен на Орлин Павлов, която той посвещава на дъщеря си. Песента е по музика на Лудвиг ван Бетховен.

Актуално

Избрано за вас