Васил Найденов кани на концерт през ноември, ще изпълни най-големите си хитове

Васил Найденов кани на концерт през ноември, ще изпълни най-големите си хитове

Сподели

На 9 ноември голямата звезда на българската естрадаВасил Найденов, ще представи много специален концерт в София в зала Pirotska 5 Event Center. Един от най-обичаните български изпълнители, еталон и идол не само за феновете, но и за голяма част от днешните звезди,

ще изпълни най-големите си хитове.

Гостите ще се насладят на страхотното и неподправено присъствие на звездата и ще чуят на живо емблематични песни като – „Сбогом, моя любов“, „Всичко ми е наред“, „Синева“, „По първи петли“ и много други, с които са израснали поколения българи.

Билети за концерта на Васил Найденов се продават с пълна сила в системата на Еventim.bg, а цената им е от 87 до 97 лв. за билет в зависимост от мястото в залата.

Снимка: Екип

Васил Найденов е един от най-обичаните български изпълнители за всички времена. Звездата му изгрява през 1979 г., когато печели Първа награда на фестивала „Златният Орфей“. А песента от филма „Адаптация“ е обявена за „Мелодия на годината“.

От този момент почти всяка негова песен се превръща в хит –

„Откровение“, „И утре е ден“, „А дали е така“ и други. Бил е част от групата „Диана Експрес“, а първата му песен – „Синева“, му носи голяма известност и първия му прякор — Васко Синевата. Последната група, в която участва преди началото на соловата си кариера, е „Тангра“.

През 80-те години на 20 век изпълняваните от Васил Найденов песни са сред най-награждаваните и ценени от слушателите. Печели наградите от фестивала „Златният Орфей“ – с „По първи петли“ (1980), „Любовта продължава“ (1982), „Угризение“ (1986). През годините песните му били част от много български филми и сериали, а феновете му от различни поколения наброяват хиляди.

Концертът на Васил Найденов на 9 ноември ще бъде преживяване, което не е за изпускане. Преди и след началото му музикалната селекция ще бъде в ръцете на DJ Marti G. Васил Найденов се очаква на сцената в 22:30 ч., а вратите ще бъдат отворени в 21:00 ч.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас