Виктория от Måneskin в преследване на соло кариера? Пуска дебютен сингъл

Снимка: Getty Images for MTV/Paramount Global

Виктория от Måneskin в преследване на соло кариера? Пуска дебютен сингъл

Снимка: Getty Images for MTV/Paramount Global
Сподели

Басистката на MÅNESKIN Виктория де Анджелис се готви да направи своя солов дебют със сингъла „Get Up Bitch! Shake Ya Ass “. Той ще бъде пуснат на 30 август. В това динамично и зареждащо техно парче, тя обединява сили с бразилската суперзвезда Anitta и заедно са готови за завладеят клубовете. По време на турнето с MÅNESKIN италианската изпълнителка продължава да изследва любовта си към електронната музика. Прегръщайки собствената си творческа свобода, тя започва да пуска музика на партитата след концертите на бандата, което води до стартирането на нейния солов диджейски проект.

Виктория съчетава влиянията на ъндърграунд музиката с естествения си шик, за да създаде енергично клубно преживяване. Сътрудничеството ѝ с Anitta обещава да бъде повече от просто песен. Очакват се много изненади и вълнението около новия сингъл е голямо.

Припомняме, че през март тази година българската публика имаше възможността да се наслади на диджейските умения на Виктория де Анджелис в София.

Тя с лекота преминава от сферата на рок музиката на живо към техно сцените на Милано и Берлин. Тя открива неразривна връзка между ритъма на бас китарата и нискочестотния и дълбок звук на бас линията в клубовете. Основните ѝ влияния са от началото на 90-те години. Диджей сетовете ѝ са особено подходящи за танцуване. Те  носят на вълните на енергичното техно и baile фънка. Докато е зад своя пулт, Виктория смесва тези влияния смело с естетиката y2k трендовете и създава синтез, който се трансформира в потно и свръхенергично клубно преживяване.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас