Вторият албум на рапърите Фючър и Метро Бумин оглави класацията на „Билборд“

Снимка: Matt Adam

Вторият албум на рапърите Фючър и Метро Бумин оглави класацията на „Билборд“

Снимка: Matt Adam
Сподели

Вторият съвместен албум на рапърите Фючър и Метро Бумин – We Still Don‘t Trust You, дебютира на първо място в класацията на „Билборд“ за албуми, съобщи сайтът на изданието.

Изпълнителите се изкачиха на първо място с албума си с продадени 127 500 еквивалентни единици за едноседмичен период.

We Still Don‘t Trust You е продължение на предишния съвместен албум на Фючър и Метро Бумин – We Don’t Trust You, който дебютира под номер 1 на 6 април с 251 000 продадени еквивалентни единици през първата седмица.

Албумът We Still Don’t Trust You зае първа позиция

в класацията на „Билборд“ само три седмици след дебюта на We Don’t Trust You също под номер 1. Това е най-краткосрочната разлика между издаване на два албума на един и същи изпълнител от 2017 година насам.

Снимка: Getty Images

За първи път от 2023 година

два албума на един и същи изпълнител са в топ 10,

като We Don’t Trust You се изкачи от 4 на 3-то място. Предишният артист с два албума в челни позиции беше Тейлър Суифт с 1989 (Taylor’s Version) и Midnights.

В топ 10 на класацията на „Билборд“ дебютира първата компилация с хитове на рок групата Linkin Park, наречен Papercuts, който стартира под номер 6.

Албумът на Бионсе Cowboy Carter падна с една позиция, на второ място, след като

две поредни седмици оглавяваше класацията.

На четвърто място е Морган Уолън с One Thing at a Time, на пето – Ноа Каан със Stick Season. Седма позиция е за Бенсън Буун с Fireworks & Rollerblades, на осмо място е Сиза със SOS, а на девето е Морган Уолън с Dangerous: The Double Album. На последното десето място е Ариана Гранде с Eternal Sunshine.

Актуално

Избрано за вас