Отмениха концерта на Елза Драйзиг: Какво се случва с билетите ви?

Снимкa: Simon Fowler

Отмениха концерта на Елза Драйзиг: Какво се случва с билетите ви?

Снимкa: Simon Fowler
Сподели
Поради независещи от организатора причини концертът на Елза Драйзиг, който трябваше да се проведе на 12 април 2024 г. в зала “България”, София, се отменя, съобщиха от SY11 Events.
Закупените билети ще бъдат
валидни за рецитала на мецосопраното Клементин Марген – 
“Париж и нощта”, който ще се проведе на 31.05.2024 г. от 19:30 ч. в зала “България”, София. Това се отнася и за закупените комбинирани билети за концерта на Фатма Саид и Елза Драйзиг.
Ако не желаете билетите Ви да бъдат презаверени за предложения нов рецитал, можете да ги върнете от мястото, от което сте ги закупили.
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че те са от сайта:
  • с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на “Ивентим” – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. Билети, закупени с опция print@home и eticket, се връщат по имейл до: [email protected];
  • с наложен платеж или по банков път – клиентите трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата (с име на титуляр на сметката и телефон за връзка).

Актуално

Избрано за вас