НАТФИЗ кани зрителите на 36-часов театрален маратон

Снимка: НАТФИЗ

НАТФИЗ кани зрителите на 36-часов театрален маратон

Снимка: НАТФИЗ
Сподели

В края на тази седмица НАТФИЗ ще бъде разтърсен, за поредна година, от играта на талантливите студенти по всички сцени на Академията, съобщават от органицаторите.

Уикенда за 7 и 8 юни, НАТФИЗ отваря вратите си за всички, които не са успели да посетят представления и специални музикални пърформанси на театралната академия.

Снимка: НАТФИЗ
„Заповядайте на 36 часов театрален маратон,

с разнообразна програма от драматични, танцови, куклени и музикални спектакли“, отправят покана организаторите. Те разказват, че някои от спектаклите са специално подготвени за тези две паметни денонощия.

Студентите и абсолвентите от Академията започват да играят от 10.00 сутринта и продължават до малките часове на нощта, на територията на двете сгради в центъра на София. Локациите са на ул. „Г. С. Раковски“ № 108 А и на ул. „Стефан Караджа“ № 20.

Снимка: НАТФИЗ

Основен организатор на събитието е Студентски съвет на НАТФИЗ.

Програмата включва представления като: „Не-успешните опити“ на класа на проф. Пенко Господинов, „Месец на село“ на класа на проф. Маргарита Младенова, „Диканка – резултати от уършоп“ – дело на класа на проф. Ивайло Христов. На сцената ще бъдат изиграни и известни заглавия като „Чайка“ от Чехов, „Престъпления и наказание“ от Достоевски, както и много други.

Пълната програма може да намерите тук.

Актуално

Избрано за вас