Народният театър отбелязва 24 май с билети по 10 лв.

Снимка: Народен театър "Иван Вазов"

Народният театър отбелязва 24 май с билети по 10 лв.

Снимка: Народен театър "Иван Вазов"
Сподели
По случай 24 май – Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, билетите за всички представления в Народен театър „Иван Вазов“ ще бъдат на промоционална цена.
Тя ще важи за всички спектакли, програмирани до края на театралния сезон. Kрайната цена, на която ще могат да си ги закупят потребителите, е 10 лева. Ще бъдат налични в рамките на 3 дни – 21, 22 и 23 май.
Кампанията не включва гостуващи представления. Въпреки това обаче те също не са за изпускане. Един от тях „Седемте стола“, което донесе „Икар“ за водеща мъжка роля на Пенко Господинов. От Народен театър „Иван Вазов“ отбелязват, че промоционалните цени важат само за билети, закупени на касите на културната институция. Билетите, които се продават онлайн, ще бъдат на редовна цена.
На 21, 22 и 23 май работното време на каси „Север“ и „Юг“ ще бъде от 9:30 до 19:30 ч. В програмата на театъра до края на месец юли ще можете да видите някои от знаковите му постановки. Сред тях са „Бащата“, „Синът“, „Хага“, „Петрови в грипа и около него“, „Народът на Вазов“ и други. Ако все още не сте успели, ще можете да гледате и едни от най-новите спектакли като „Моби Дик“, „Венецианският търговец“ и „Хипотетично“.
Пълната програма на Народния театър за месеците май, юни и юли можете да откриете ТУК.

Актуално

Избрано за вас