Народният театър подарява билети за „Камбаната“

Снимка: Стефан Н. Щерев

Народният театър подарява билети за „Камбаната“

Снимка: Стефан Н. Щерев
Сподели

В навечерието на Нова година – 31 декември, от 19:00 ч. на Голямата сцена на Народния театър „Иван Вазов“ Деян Донков ще поднесе на публиката моноспектакъла „Камбаната“ по едноименния роман на Недялко Славов.

Народният театър е подготвил специална изненада за зрителите. Всеки, закупил билет за програмираното за новогодишната нощ представление на „Камбаната“, получава комплимент – втори билет за спектакъла безплатно. Кампанията важи

единствено за билети, закупени на касите на Народен театър „Иван Вазов“.

Със своя спектакъл – изповед „Камбаната“ Деян Донков пропътува пътя до човешкото сърце. Зрителите стават свидетели на катарзиса и духовното просветление на героя, които му дават любовта и вярата. Актьор с неподражаемо присъствие на сцената и екрана, Деян Донков разкрива вечно търсещата си творческа същност с куража си да избере сложна тема, далеч от комерсиалното забавление. Склонността му към експериментиране води до особеното кинематографично въздействие на спектакъла, който разтърсва и възвисява.

В новогодишната вечер в представлението ще участват и музикантите от „Карандила“, които ще изпълнят лирическата музикална тема – песента на героя на Деян ДонковВено.

Режисьор на „Камбаната“ самият Донков. Сценограф е Никола Тороманов, музиката е дело на Петя Диманова, видео дизайнът – на Марио Стойнов, а хореограф е Деян Георгиев. В образа на Лейла влиза Пламена Иванова.

Повече информация за спектакъла можете на получите в сайта на Народния театър „Иван Вазов“.

Актуално

Избрано за вас